Daniel Koster
Daniel Koster Home 18 jul 2015
Leestijd: 1 minuut

Prachtige ‘nieuwe’ tafel van oude materialen is te gebruiken als eettafel én bureau

Het is een kunst om iets totaal nieuws te creëren. Wat echter ook een kunst is, is van afgedankte, oude spullen weer iets bruikbaars te maken. Dit laatste is iets wat Manoteca, een Italiaans bedrijf dat oude spullen omtovert tot iets nieuws. De Indoor #10 is een voorbeeld van het prachtige werk dat het bedrijf levert.

Indoor #10

De #10 is een handgemaakte tafel die uit oude, kastanjehouten deuren uit de jaren 1800 bestaat. Het gave aan de tafel is dat je ‘m kunt gebruiken als tafel en als bureau. Als je de Indoor als bureau gebruikt zul je alles hebben wat je hartje begeert. Een groot werkoppervlak, een statische houten lade en een grote, beweegbare houten lade, een beweegbaar ijzeren blad en genoeg opbergruimte. Door het robuuste, vintage uiterlijk van het bureau is-ie daarnaast gegarandeerd een stijlvolle toevoeging voor elke werkkamer. Daarnaast kun je het bureau ook gemakkelijk omtoveren tot eettafel. Met maximaal acht mensen kun je aan de tafel van een heerlijke diner genieten.

Aanvraag doen

Je kunt via de site een aanvraag doen naar de Indoor #10. Of de andere gave producten van Manoteca bekijken natuurlijk. Dat is zeker een aanrader, want het Italiaanse bedrijf maakt vele andere gave producten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Prachtige ‘nieuwe’ tafel van oude materialen is te gebruiken als eettafel én bureau
Sluiten