Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Culture 8 mei 2016

Prachtige trailer van Timberleaf geeft je oneindige reisvrijheid

De dagen worden langer, warmer én de zomervakantie is in zicht. Je kunt ervoor kiezen om in luxe te kamperen, maar dan zit je vaak op één vaste plek. Ben je een avonturier en wil je het liefst ieder moment van verblijfplaats veranderen dan is deze prachtige trailer van Timberleaf zeker iets voor jou! Het geeft je immers oneindige reisvrijheid. Ok, je neemt ‘m niet mee de Mount Everest op je snapt wat wij bedoelen.

Timberleaf Camping Trailer neemt je mee op reis

Zo’n gigantische camper is groot en alles behalve stijlvol. De Timberleaf Camping Trailer is een ander verhaal. Want behalve dat-ie vol zit met handige functionaliteiten, ziet-ie er buitengewoon chique uit. Dit wordt dankzij het kwalitatieve handwerk bewerkstelligd. De kleurrijke buitenkant is van aluminium gemaakt en de binnenkant van deze camper is met hout bekleed. Soepel!

Handige camper met een keuken én een cooler

Aan de achterkant van deze camper bevinden zich een kleine keuken met een kraan, een gasfornuis, een handige cooler en meer. Daarnaast is de binnenkant net zo prachtig om te zien. Want dankzij het dakraam voelt deze handige camper ruimtelijk aan én kun je ‘s nachts de sterren aan de hemel bewonderen.

Deze handige camper van Timberleaf is perfect voor een weekendje weg. Ben je na het zien van de foto’s helemaal weg van deze camper, dan kun je het uiteraard overwegen om ‘m te kopen. Daarvoor moet je via deze link persoonlijk contact opnemen. Verblijf je liever in een iets grotere camper, dan is deze Tonke Fieldsleeper misschien iets jou!

Reageer op artikel:
Prachtige trailer van Timberleaf geeft je oneindige reisvrijheid
Sluiten