Geniet van je biertje met deze pratende Trump flessenopener

Of je hem nu haat of de man geweldig vindt, de uitspraken van President Trump houden vriend en vijand constant bezig. De man lijkt een oneindige bron te zijn van controversiële tweets en het bedrijf achter de pratende flessenopeners Bottlepops bedacht dat de uitspraken perfect gaan met een biertje. Vanaf nu wordt je presidentieel geholpen met het openen van je biertje met de Mr. President Bottlepop.

Thor, Deadpool en Trump

Een Bottlepop is een flessenopener, waarbij je de opener van boven naar beneden drukt over de fles. Op magische wijze is daarna je fles klaar om geconsumeerd te worden. Het leuke aan BottlePops is dat ze allemaal komen in de vorm van een bepaald personage of een object. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor Deadpool, Thor, de kerstman of gewoon een rugbybal. Aan deze collectie is nu een limited edition versie toegevoegd met Donald Trump in de hoofdrol.

Mr. President Bottlepop flessenopener Trump

It’s fake news!

Behalve dat de Trump Bottlepop eruit ziet als de president van Amerika, klinkt hij ook nog eens als de man. Telkens als je een nieuw biertje erbij haalt krijg je een uitspraak zoals, “it’s fake news”, “the beauty of me is that I’m very rich” en “nobody opens bottles like me”. Uiteraard heeft de president hier niet zelf aan meegewerkt, maar voor het inspreken heeft imitator Ben Price zijn stem geleend. Na het bezoeken van Twitter en het bekijken van een paar persconferenties, had hij genoeg materiaal om honderd teksten in te spreken. Hiervan zijn er uiteindelijk 25 van in de flessenopener geïncorporeerd.

Mr. President Bottlepop

Geen verzending naar Noord-Korea

Het bedrijf zegt op geen enkele manier iemand te willen beledigen met hoe de president klinkt of eruit ziet. Het gaat allemaal om het verbeteren van de fan ervaring. Ze zijn zelfs ervan overtuigd dat Trump er zelf van zou genieten om de opener te gebruiken en erom zou kunnen lachen. Of hij erom zou kunnen lachen weten we niet, maar jij waarschijnlijk wel. Om een Mr. President Bottepop te bemachtigen, kun je via Kickstarter een pledge doen. Voor 9 euro kun je er al één in huis halen en gelukkig wordt opener ook naar Nederland verstuurt. Ze doen hun best om de Bottlepop wereldwijd te leveren, maar geven aan dat Noord-Korea misschien problematisch zou kunnen worden.

Aangezien het zonnetje weer voorzichtig begint te schijnen is het tijd om er even van te genieten met een biertje en vermakelijke uitspraken. Als je voor Heineken gaat, ben je ook nog eens duurzaam bezig. De bierbrouwer is namelijk hard aan het werk om je flesje bier zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Kickstarter

Reageer op artikel:
Geniet van je biertje met deze pratende Trump flessenopener
Sluiten