Gamer en geld te veel? De Predator Thronos Air gamestoel is voor jou!

Gamen is een hobby die best wel prijzig kan zijn. Je hebt ten eerste een spelcomputer of een gamingpc nodig. Vervolgens haal je een dikke televisie of een monitor in huis. En als dat allemaal hebt gedaan, dan wil je nog een goed audiosysteem, een plek waar je lekker op kunt zitten terwijl je gamet en natuurlijk nog games die de moeite waard zijn. Mocht je in het geld zwemmen en een enorme mancave hebben? Dan heeft Acer met de Predator Thronos Air gamestoel de ultieme setup om op te gamen.

De Predator Thronos Air gamestoel

De Predator Thronos Air gamestoel is het nieuwe paradepaardje van Acer. Binnen de Predator-reeks komen ze wel eens vaker met producten die belachelijk zijn, maar tegelijkertijd ook erg tof. Volgens het bedrijf is het de ultieme gamingstoel. De stalen structuur bestaat uit een stoel, een modulair bureau en een monitorarm. Deze omhult de gamer in een comfortabele cockpit, ideaal voor een totale en volledige onderdompeling in de strijd. Een blauwgroen licht verspreidt een zachte, koele gloed, wat perfect is voor gamen.

De stoel kan in verschillende hoeken worden versteld (130 graden in de cabine en 180 graden buiten de cabine) voor een maximaal comfort. De stoel heeft zelfs een massagefunctie, zodat gamers heerlijk kunnen ontspannen na intensieve gamesessies. Het bureau heeft een verstelbaar toetsenbord en een muishouder, zodat typen comfortabel is, ongeacht de zithoek. Een voetsteun houdt voeten omhoog.

Predator Thronos Air gamestoel
Predator Thronos Air gamestoel (Bron: Acer)

De monitorarm, die geschikt is voor maximaal drie beeldschermen, kan met de hand omhoog en omlaag worden gebracht met een handgreep die zich heel handig onder de middelste monitorsteun bevindt. Bovendien kan een camera vlak boven de middelste monitor worden geplaatst, waardoor het eenvoudig is om de actie live te streamen naar YouTube, Twitch of Mixer.

(Bron: Acer)

Dit alles kun je straks voor 9999 euro in huis halen. De grote grap daarbij is dat het volgens mij niet geleverd wordt met de gamingpc en de bijbehorende beeldschermen. Het is daarmee een beetje een dikke sportwagen kopen zonder dat er een motor in zit. In december moet hij op de markt komen.

Reageer op artikel:
Gamer en geld te veel? De Predator Thronos Air gamestoel is voor jou!
Sluiten