Tech 7 jan 2019 Jelle van Es

De Predator Triton 900 is een belachelijk dikke en dure gaminglaptop

Op de CES 2019 zijn er al heel wat dingen aangekondigd die echt tof zijn en die je eventueel in huis kunt halen. Het is tegelijkertijd ook een evenement waarop bedrijven dingen laten zien die eigenlijk niet geschikt zijn voor de gemiddelde consument. Het zijn zeg maar wat concept auto’s zijn voor autoshows. De Predator Triton 900 gaminglaptop past eigenlijk die categorie. Hoewel je hem straks kunt kopen, is het een ding wat eigenlijk zo dik en duur is dat het je geld niet waard is.

De belachelijk dikke en dure Predator Triton 900

Want de Predator Triton 900 gaat straks 3.999 Amerikaanse dollars kosten. Daarvan kun je dus ook drie loss gaminglaptops van kopen. Toch heeft de Predator Triton 900 een aantal toffe dingen. Ten eerste is het een gaminglaptop met een 17 inch scherm. Het speciale aan dit scherm is dat je het van hoogte kan verstellen, los van de laptop zelf. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je het scherm van de laptop afhalen en het als tablet gebruiken. Op die manier sla je dus twee vliegen in één klap.

Predator Triton 900

Het scherm is naast 17 inch groot ook voorzien van een 4K IPS resolutie dat je dus als touchscreen kunt gebruiken. Ook ondersteunt het Nvidia G-Sync. De Predator Triton 900 kun je handmatig aanpassen en voorzien van de specificaties die jij wilt. Dit gaat omhoog tot en met een 8th Gen Core i7 processor, een NVIDIA RTX 2080 videokaart, 32 GB aan DDR4 Ram en verschillende SSD-keuzes. Een betere keuzes zorgt er echter wel voor dat de toch al dure gaminglaptop alleen maar duurder wordt.

Predator Triton 900

Ook is de laptop voorzien van een Xbox wireless receiver. Op die manier kun je dus makkelijk een Xbox One-controller aan de laptop koppelen en spelen. Handig als je met een paar vrienden op de bank zit en een multiplayergame op je laptop wilt gaan spelen. De Predator Triton 900 moet in maart uitkomen.

Wil je meer lezen over de CES? Bekijk dan hier ons overzicht.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De Predator Triton 900 is een belachelijk dikke en dure gaminglaptop
Sluiten