Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 6 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Première Jurassic World: Fallen Kingdom in Theater Amsterdam

Onlangs vond de Nederlandse première van Jurassic World: Fallen Kingdom plaats in het Theater Amsterdam. Dit evenement werd door Veronica georganiseerd als afsluiting van de meimaand filmmaand. Wij waren namens Want aanwezig en brachten verslag uit.

Verslag Première Jurassic World: Fallen Kingdom in Theater Amsterdam

Naast de meest recente ontwikkelingen op het gebied van gadgets en smartphones besteden we ook regelmatig aandacht aan films en series. Met name titels in het sciencefiction genre. Wat ons betreft valt Jurassic World: Fallen Kingdom hier ook onder. Dit omdat zowel technologie als vernieuwing centraal staat in deze sequel. Vandaar dat we de uitnodiging voor de première van deze film direct aangenomen hebben. Of wij dinosaurussen in actie willen zien? Natuurlijk willen we dat!

Bij het theater aangekomen bleek direct dat alles prachtig aangekleed was. Naast het interieur waren ook de crewleden in stijl gekleed. Tevens waren er vele BN-ers te spotten die ook naar de film kwamen kijken. Nadat de aanwezigen een hapje en drankje konden nuttigen was het tijd om naar de ruimte te gaan waar de film gedraaid zou gaan worden.

Dit bleek een gigantische zaal met vele zitplaatsen en een immens groot scherm. Zoiets hadden we eigenlijk nog nooit gezien. In de onderstaande video krijg je een kleine impressie van wat we mochten aanschouwen:


 

We waren even bang dat de film op het gehele brede scherm afgespeeld zou gaan worden. Natuurlijk zou dit wel spectaculair zijn geweest, maar vanwege de zaalindeling zou dan niet iedereen alles even goed kunnen zien. Gelukkig bleek dat de film enkel op het middelste deel vertoond werd. Dit was nog steeds erg mooi, maar wel op een manier waarbij iedere bezoeker alles mee kon krijgen.

De film zelf was ook een spektakel, waarvan je hier de uitgebreide recensie kunt lezen. Nadat de film afgelopen was werd er nog een feestje achteraf gehouden, dat uiteraard ook in Theater Amsterdam plaatsvond. Naast muziek en drank waren er unieke hapjes en kreeg iedereen nog enkele leuke Jurassic World goodies mee naar huis.

Hierbij willen we zowel Veronica als Universal bedanken voor de uitnodiging en het bijdragen aan filmevenementen in Nederland.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Première Jurassic World: Fallen Kingdom in Theater Amsterdam
Sluiten