Jelle van Es
Jelle van Es Pop-Culture 5 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Win de Premium Edition van Catherine Full Body

September is inmiddels in volle gang en dat betekent dat er eindelijk weer een lading aan games aankomen. Deze week kun je bijvoorbeeld aan de slag met Catherine Full Body. Dat is de remaster van de game die oorspronkelijk in 2011 verscheen en gemaakt is door hetzelfde team dat verantwoordelijk is voor de Persona-reeks. Mocht je interesse hebben in de game en graag een collector’s edition aan je catalogus wil toevoegen, dan hebben we goed nieuws.

Win de Premium Edition van Catherine Full Body

In samenwerking met de Nederlandse uitgever van de game, Koch Media, hebben we namelijk de Catherine Full Body ‘Heart’s Desire’ Premium Edition die we kunnen weggeven. Deze luxe versie wordt geleverd in een speciale Collector’s Box. De game zelf wordt daarbij geleverd in een metal case met toffe artwork van de drie verschillende dames waar je in de game mee krijgt te maken. Verder wordt er een artbook bij de game geleverd, krijg je er de soundtrack bij en tot slot nog een schattig schaapje als knuffel. De onderstaande afbeelding geeft je een goed idee van wat je kunt verwachten.

Catherine Full Body 'Heart's Desire' Premium Edition
Catherine Full Body ‘Heart’s Desire’ Premium Edition (Bron: Atlus)

Overigens is de game echt dik de moeite waard. Mocht je de review van de game hebben gemist, dan kun je die hier teruglezen. Catherine is echt een toffe game die een mix biedt tussen een interessant verhaal en leuke puzzels. Zeker wanneer je het origineel nooit hebt gespeeld, is het echt de moeite waard om het te gaan spelen. Goed, terug naar de prijsvraag. Wil je kans maken op deze speciale editie van Catherine Full Body? Stuur dan een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze game. Laat daarbij ook gelijk even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen zo snel en spoedig mogelijk op kunnen sturen. Catherine Full Body is sinds 3 september beschikbaar en verschijnt exclusief op de PlayStation 4.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win de Premium Edition van Catherine Full Body
Sluiten