Robert Kroes
Robert Kroes Tech 24 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

WANT Crypto lunch: prijs Bitcoin en crypto stijgt: zijn dit 3 bull munten?

Ook de laatste dag voor Kerst moet er natuurlijk geluncht worden, dus wij serveren een feestelijke kerst crypto lunch. We bekijken de live Bitcoin prijs en de prijzen voor de top 25 crypto. De sterke prijsstijgingen zorgen voor veel bull-signalen. Wij delen een aantal duidelijke indicatoren voor koersstijgingen van 3 bullish cryptomunten.

Uiteraard beginnen we met de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 crypto.

Live Bitcoin prijs stijgt verder, ook top 25 crypto positief

Op het moment van schrijven noteert de live Bitcoin prijs EUR 44.962,63 ($ 50.916,04). Dit is 5,10% hoger dan tijdens onze crypto lunch van gisteren.

Ook de prijzen van de top 25 crypto stijgen. We sluiten de handelsmarkt voor kerst af met een volledig groen koersenbord. De meeste winst in 24 uur is voor Terra (LUNA), dat + 13,84% noteert. Uiteraard kun je op de site van Tradeincrypto.com ook tijdens de kerstperiode 24 uur per dag alle live cryptoprijzen analyseren.

Let op: ook voor crypto verkorte handelsdag

In verband met de komende kerstavond zijn Wall Street en de AEX alleen in de ochtend geopend. Andere Europese cryptobeurzen blijven dicht. Dit betekent dat veel zakelijke investeerders zich nu niet met de koers bemoeien. Retail investeerders hebben de neiging voor volatiliteit (prijsschommelingen) te zorgen. Ook kan het handelsvolume (market cap) lager zijn dan normaal.

Deze 3 crypto tonen bull signalen

Zoals we zien gaat de markt tot nu toe positief de kerst in. Dit leidt tot bull signalen voor diverse cryptomunten. Wij benoemen er een aantal.

Weinig downside voor de Bitcoin

De grootste cryptomunt is natuurlijk als eerste aan de beurt. Als eerste tonen technische indicatoren dat de munt momentum bouwt. We zien dat er twee sterke steunniveaus liggen op $ 50.700,- en $ 50.000,-. Hierdoor lijkt een daling tot onder $ 50.000,- niet voor de hand te liggen. We zien weerstandsniveaus op $ 51.500,-, $ 52.000,- en $ 53.200,-. De huidige Bitcoin prijs bedraagt $ 50.916,04, dus er is genoeg ruimte voor groei.

De crypto statistieken voor Cardano (ADA) duiden op een koerssprong

Ook de technische analyse van Cardano (ADA) ziet er veelbelovend uit. De Point and Figure chart duidt op een bull signaal. Ook de candle stick analyses laten zien dat de koers uit de bear indicatoren breekt. Dit kan leiden tot een koerssprong richting $ 2,-. De live Cardano (ADA) prijs bedraagt $ 1,44, dus ook daar is genoeg ruimte voor groei.

Whales duiken massaal op Polygon (MATIC)

Naast de technische analyses kunnen ook fundamentele factoren op een bull run duiden. Dit is het geval bij Polygon (Matic). Gisteren zagen we al dat de munt grote stappen zette. Dit bleef niet onopgemerkt, want de grootbezitters (whales) komen massaal Polygon (MATIC) in. Dit uiteraard in de hoop op een forse koerswinst.

Deze mega-transactie is maar één voorbeeld van een aantal grote transacties dat we nu zien.  Klaarblijkelijk zien investeerders dus genoeg ruimte voor groei van de huidige Polygon (Matic) prijs, die $ 2,598 bedraagt.

Uiteraard hopen we dat deze bull signalen uitkomen en dat deze bijdragen aan het zalige kerstfeest en voorspoedige 2022 dat wij jullie wensen!

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!