WANT Bitcoin lunch: prijs Bitcoin & crypto stijgt, Elloitt Wave analyse & …en

Tech Robert Kroes 23 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Tijdens de lunch leggen we, zoals gebruikelijk, de actuele Bitcoin prijs en prijzen van top 25 cryptomunten vast. Ook bekijken we de Elliott Wave analyse voor Bitcoin en komt de Verenigde Naties met goed nieuws.

Uiteraard beginnen we met de actuele Bitcoin prijs en prijzen van top 25 cryptomunten.

Prijs Bitcoin stijgt, prijzen top 25 cryptomunten herstellen

Op het moment van schrijven bedraagt de live Bitcoin prijs EUR 28.556,29 ($ 34.084,40). Dat is 7,38% hoger dan tijdens de lunch van gisteren.

Hiermee sluit de Bitcoin aan met het herstel dat we bij alle prijzen van de top 25 cryptomunten zien. Sterker nog, veel munten stijgen sneller. Grootste stijger is Solana (SOL), dat 29,36% stijgt in 24 uur. Overigens toont dit gelijk hoe sterk de crash van de afgelopen dagen is geweest. In het live overzicht van Tradeincrypto.com zien we namelijk nog uitsluitend rode weekcijfers, terwijl veel live cryptoprijzen met dubbele cijfers stijgen.

Wat nu? Een Elliott Wave analyse van de Bitcoin

Het is duidelijk dat de Bitcoin nog niet toe is aan een doodskruis. Ook zien we dat het handelsvolume toeneemt en dat de markt erg volatiel is. Er lijkt dus ruimte voor koersstijging. Is dit te verwachten? Wij bekijken een Elliott Wave analyse van de Bitcoin.

In de analyse zien we dat Bitcoin (BTC) momenteel sterker is dan de Ethereum (ETH). Daarbij zien we in de Elliott Wave analyse van de Bitcoin (in de video vanaf 10.20)  dat er ruimte is voor long posities (stijgende markt). daarvoor liggen de steunniveaus op $ 35.000,- en $ 36.500,-. Het goede nieuws is dat whales kopen, maar retail traders verkopen nog steeds. Daarom is er nog geen impulsgolf te zien die zekerheid biedt voor herstel.

Goed nieuws van de Verenigde Naties

Uiteraard kan de Bitcoin (BTC) en cryptomarkt goed nieuws gebruiken om extra kracht te bieden aan de bulls. De Verenigde Naties ziet namelijk in crypto en Blockchain een bondgenoot om de klimaatcrisis aan te pakken. Dat is opmerkelijk, zeker omdat Elon Musk recent nog afstand nam van de Bitcoin, juist vanwege zorgen om het milieu en klimaat.

Uiteraard zijn we benieuwd hoe dit herstel zich ontwikkelt.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen