Robert Kroes
Robert Kroes Tech 17 jul 2021

WANT Bitcoin update: prijs Bitcoin neutraal, Elliott Waves analyse en KSI

Inmiddels is de handelsweek in Amerika ook ten einde. Wij bekijken de actuele Bitcoin prijs en de prijzen van top 25 cryptomunten. Daarnaast bekijken we de Elliott Wave analyse voor de Bitcoin. Tot slot staan we stil bij KSI. De bekende YouTuber verloor 7 miljoen in Bitcoin en vertelt nu zijn verhaal.

We beginnen uiteraard met de actuele prijs van de Bitcoin en de actuele prijzen van de top 25 cryptomunten.

Prijs Bitcoin neutraal in negatieve cryptomarkt

Op het moment van schrijven noteert de live Bitcoin prijs EUR 26.978,85 ($ 31.809,32). Dat is 0,03% lager dan tijdens de Amerikaanse dagsluiting van gisteren.

Daarmee presteert de Bitcoin beter dan de andere cryptomunten uit de top 25. De live cryptoprijzen kleuren namelijk rood. Enige uitzondering is Stellar (XLM), maar met een + van 0,83% ten opzichte van gisteren lijkt dat eerder een momentopname. Grootste verliezer is Polygon (MATIC), dat 6,98% verliest. Op de website van Tradeincrypto.com kun je de live Bitcoin prijs en de live prijzen van de andere top 25 cryptomunten het hele weekend volgen.

Bitcoin Elliott Wave analyse: komt er nog een correctie?

In onderstaande video-analyse zien we hoe de Elliott Wave analyse een zijwaartse koers voorspelt, waarbij analisten denken dat er nog een kleine opwaartse trend kan volgen om de vierde golf compleet te maken.

Uiteraard is een en ander vooral afhankelijk van de gevolgen van de grote Bitcoin unlock van Grayscale. Deze staat voor morgen op de agenda en zal ongetwijfeld de komende dagen van invloed zijn.

Morgen is onze cryptomunt van de week de Bitcoin en staan we uitgebreid stil bij deze Grayscale unlock en de verwachte uitwerking op de markt.

YouTuber KSI verliest $ 7 miljoen met 2 miljoen inleg, dit is zijn verhaal

Youtuber KSI was te gast in de crypto podcast van Jamie Laing. Hij vertelde hoe hij in november en december vorig jaar $ 2 miljoen in Bitcoin investeerde en uiteindelijk $ 7 miljoen verloor. De host en zijn sidekick hebben een opmerkelijk advies om het verlies goed te maken. Ben jij benieuwd?

We zijn benieuwd hoe snel de gelegenheid komt om het verlies weer om te zetten in een winst. Hiervoor is, zoals gezegd, als eerste indicator de Grayscale Unlock van belang. Morgen gaan we daar uitgebreid op in. Voor nu wensen we je alvast een goed weekend!

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen?

Je kunt de ontwikkelingen zelf steeds volgen met onze WANT crypto-analyses of de achtergrondartikelen en vooruitblikken op de cryptomarkt en Bitcoin. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Let op: Wij geven nooit financieel advies, dus onze bijdragen kun je ook niet zo interpreteren. Doe altijd jouw eigen onderzoek en beslis op rationele gronden of, wanneer, waarin en hoeveel je wilt investeren.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT Bitcoin update: prijs Bitcoin neutraal, Elliott Waves analyse en KSI
Sluiten