Jelle van Es
Jelle van Es Tech 24 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Print je foto’s gelijk uit met de Polaroid Mint 2-in-1

Het maken van een foto met je telefoon is iets dat je misschien wel dagelijks doet. Vervolgens zet je het misschien op Instagram of deel je het via Whatsapp met je vrienden. Maar daarna verdwijnt zo’n foto vaak in het archief en kijk je er nooit meer naar. De tijd dat je tientallen foto’s in je kamer of wc hebt hangen ligt een beetje achter ons. Daar wil Polaroid met zijn nieuwe Polaroid Mint 2-in-1 iets aan doen. Het is een Polaroid-camera, die je de mogelijkheid geeft om je gemaakte foto gelijk uit te printen en die daarna een mooi plekje te geven.

De Polaroid Mint 2-in-1

De foto’s die je met de Polaroid Mint 2-in-1-camera maakt kun je na het maken gelijk af laten drukken in een formaat van 2 bij 3 inch. Je hoeft dus geen draagbare printen meer mee te nemen. De maker belooft dat de foto’s die je er mee maakt van een goede kwaliteit zijn. De 16-megapixel camera moet daar voor zorgen. Mocht je na het maken van de foto het geheel alsnog digitaal willen delen, dan kan dat ook gewoon. Er zit een MicroSD card slot in de Polaroid Mint 2-in-1, die je een opslag tot 256 GB geeft.

Polaroid Mint 2-in-1

Ben je meer iemand die van selfies maken houdt, dan is het goed om te weten dat er een selfie mirror in zit om daar foto’s mee te nemen. Verder beschikt hij over een LED flash en een self-timer, zodat je voor de meeste foto momenten met het apparaat aan de slag kunt gaan. De Polaroid Mint 2-in-1 wordt geleverd in de kleuren zwart, wit, rood, blauw en geel. Het device moet in oktober uitkomen en krijgt dan een adviesprijs van zo’n 100 euro.

Polaroid Mint 2-in-1

Wil je meer lezen over de verschillende Polaroid-camera’s die nu beschikbaar zijn? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Print je foto’s gelijk uit met de Polaroid Mint 2-in-1
Sluiten