Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 30 jan 2019

Met deze flexibele printer zit je niet alleen vast aan papier

Waar de printer vroeger iets was om zwart/wit documenten mee op papier te krijgen, kun je er tegenwoordig veel meer mee. Zo kunnen we gelukkig ook in kleur printen en met een 3D-printer maken we zelfs steeds vaker huizen. PrintBrush is weer een andere soort printer. Hij maakt geen huizen voor je, maar zorgt er wel voor dat je makkelijk elk oppervlakte van je prints kunt voorzien, van t-shirts tot je smartphone en de muur.

Compacte mobiele printer

Printbrush is een mobiele printer, die je als het ware als een mobiele scanner gebruikt om over het te beprinten oppervlak heen te glijden. In plaats van dat er echter iets gescand wordt, zorgt het apparaatje ervoor dat er een print verschijnt. Ergens lijkt het op een soort magisch apparaat, maar het is de PrintDreams technologie die voor de magie zorgt.

PrintBrush printer

Voor elk oppervlak

Het apparaat weegt ongeveer evenveel als een smartphone en kun je gebruiken om op elk oppervlakte dat je maar wilt iets te printen. Zo kun je bijvoorbeeld je logo op een t-shirt zetten of je smartphone voorzien van een leuk design. Uiteraard is er een bijbehorende app en hierin vindt je ook al een bibliotheek met  verschillende plaatjes, die je zou kunnen gebruiken. Je kunt de app ook inzetten om teksten in te voeren en die vervolgens door te sturen naar de printer.

Bemachtigen via Kickstarter

Als je al een tijdje op zoek bent naar een betaalbare oplossing om bijvoorbeeld je logo op verschillende items te krijgen, lijkt de PrintBrush een mooie optie te zijn. Om hem te bemachtigen kun je bij Kickstarter een pledge doen van zo’n 210 euro. Op het moment hebben ze al bijna hun investeringsdoel behaald en jij zou ze over de streep kunnen helpen.

Waar de PrintBrush op magische wijze prints lijkt te creëren, was het doel van LifePrint om daadwerkelijk met een magische printer te komen. Eind vorig jaar kwamen ze namelijk met een heuse Harry Potter printer, die net als in de boeken en films je foto’s tot leven brengt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Kickstarter

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Met deze flexibele printer zit je niet alleen vast aan papier
Sluiten