Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 jan 2019

Probeer deze week Blackout uit Call of Duty gratis

Call of Duty Black Ops 4 kwam in oktober van vorig jaar uit. De game bevatte geen singleplayeravontuur. In plaats daarvan kon je los gaan in een Battle Royale-modus genaamd Blackout. De modus is een groot succes en heeft er mede voor gezorgd dat de game erg goed is verkocht. Mocht je de game nog niet hebben gespeeld, maar ben je wel benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is in Blackout, dan hebben we goed nieuws. Vanaf 17 januari is de modus los een weeklang gratis te spelen.

Blackout uit Call of Duty Black Ops 4 gratis te spelen

De Blackout Trial, zoals de gratis speelperiode heet, begint aankomende donderdag en loopt dan een week door. Hij is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One en is volledig gratis. Het enige wat je nodig hebt om hem te kunnen spelen is een actief PlayStation Plus of Xbox Live Gold-abonnement om simpelweg games online te kunnen spelen. Dat heb je op de pc uiteraard niet.

In Blackout word je samen met andere spelers vanuit een lading helikopters in het veld gedropt. Vanuit daar begint de strijd om te overleven. Daarbij krijg je niet alleen te maken met de verschillende vijanden die het op jou hebben gemunt, maar moet je ook rekening houden met een cirkel die steeds kleiner wordt op het speelveld. Wie daarbuiten belandt, zal merken dat zijn health flink wordt aangetast.

Call of Duty Black Ops 4 Blackout

Je kunt de game in je eentje spelen, maar ook in een team van twee of vier spelers. Zeker nu de game gratis is, is het een ideaal moment om je vrienden op te trommelen en te laten zien wat jullie samen voor elkaar kunnen krijgen. Ben je benieuwd of de game iets voor je is? Dan hebben we hier de review van de game, waar we eigenlijk vol lof zijn over de titel.

Reageer op artikel:
Probeer deze week Blackout uit Call of Duty gratis
Sluiten