Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 12 jul 2017

Probeer Star Wars Battlefront 2 zelf in oktober

Ben jij benieuwd of Star Wars Battlefront 2 een game is die voor jou geschikt is? Dan heb je in oktober de mogelijkheid om de beta te spelen en zo te bepalen of de game bij je past.

Star Wars Battlefront 2 beta

Uitgever Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat er twee beta-momenten komen. Iedereen die de game pre-ordert kan vanaf 4 oktober met de beta aan de slag. Wil je je centen nog liever bij je houden, geen nood. De beta gaat op 6 oktober open voor iedereen. Daarbij maakt het niet uit of op de pc, Xbox One of PlayStation 4 gamet. De beta duurt dan tot en met 9 oktober, dus je hebt echt maar een paar dagen om er alles uit te halen.

In de beta kun je los gaan op de zogenaamde Naboo: Theed-map, die tot nu toe op de verschillende evenementen waar de game werd getoond ook speelbaar was. Op deze map zijn er twee modi die er voor je klaar staan. Enerzijds heb je de Galactic Assault-modus, waarin twee facties op een Battlefront/Battlefield-achtige manier tegen elkaar strijden. Nieuw is de Starfighter Assault-modus, waar je in verschillende vliegende voertuigen klimt en luchtgevechten aangaat.

Wat voor game is Star Wars Battlefront 2?

Star Wars Battlefront 2 moet een game worden waar je ook online de strijd aangaat en daarbij aan de slag gaat met helden en omgevingen uit alle zeven films. Daarnaast is er ook een avontuur dat je in je eentje speelt. In deze singleplayermodus leer je wat er gebeurt tussen de films VI en VII en geeft je zo een unieke blik op het grootse universum.

Reageer op artikel:
Probeer Star Wars Battlefront 2 zelf in oktober
Sluiten