Ilona Braam
Ilona Braam Apple 31 dec 2018

Verschillende iPhone gebruikers zonder mobiele data en wifi na iOS 12.1.2 update

Als je iPhone je probeert te pushen om te updaten naar iOS 12.1.2 is het misschien toch verstandig om hem voorlopig even te negeren. Het lijkt erop dat de update je meer problemen oplevert dan voordelen. Eerder meldden gebruikers over de hele wereld al dat de update voor problemen had gezorgd met hun mobiel internet en nu blijken er ook enkele gebruikers te zijn die geen wifi connectiviteit meer hebben na de update.

iPhone zonder internet

Ironisch genoeg is één van de redenen dat Apple met de update aan kwam zetten, het feit dat verschillende iPhone gebruikers in Turkije te maken hadden met een bug. Door deze bug werkte hun mobiele internet niet en Apple besloot hierop snel met een update te komen. Helaas heeft de update er nu juist voor gezorgd dat het data probleem is verspreid over de hele wereld. En waar het probleem nog enigszins te overzien zou zijn met een wifi verbinding, kunnen sommige gebruikers zelfs daar geen gebruik van maken. En wat heb je dan uiteindelijk aan een smartphone zonder internet?

iPhone

iOS 12.1.3 bèta

Gelukkig probeert Apple het probleem zo snel mogelijk op te lossen en zouden ze al bezig zijn met het testen van een iOS 12.1.3 bèta. De vraag is echter wat die update nou weer gaat brengen en waarschijnlijk is het verstandig om wat dat betreft even de kat uit de boom te kijken en te wachten op reacties van andere gebruikers. Je wilt natuurlijk niet met je iPhone van de regen in de drup belanden. In de tussentijd is Apple druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe iPhones. Een opgedoken patent laat zien wat de plannen zijn met betrekking tot een opvouwbaar toestel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

PhoneArena

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Verschillende iPhone gebruikers zonder mobiele data en wifi na iOS 12.1.2 update
Sluiten