Profiteer van de Kerst Sale in de Ubisoft Store

Nu het duidelijk wat minder weer is in ons landje, is het de hoogste tijd om warm binnen te zitten en te genieten van de tofste games. Het afgelopen jaar zijn we behoorlijk verwend met een berg aan toffe titels. Wellicht dat je al wat leuke games hebt gehaald. Mocht je wat topgames gemist hebben, dan hebben we goed nieuws. In de Ubisoft Store kun je nu heel wat toffe games met een mooie korting scoren.

Ubisoft Store Kerstsale

Naast het feit dat je games nu met een lagere prijs kunt scoren, spaar je voor elke euro op de Ubisoft Store een Club Unit. Diezelfde soort Club Unit kan je ook scoren wanneer je games van Ubisoft speelt en je account aan Uplay koppelt. Als je er honderd hebt verzamelt, krijg je 20 procent korting op elke aankoop die je op de Ubisoft Store doet. Dat kan op een nieuwe game zijn, maar ook op een speciale Collector’s Edition van een game. Daarnaast zijn bepaalde versies exclusief op de Ubisoft Store te scoren. Tot slot is de verzending gratis wanneer je voor meer dan dertig euro aan producten scoort. Tijdens de Kerst Sale zijn er veel games met korting te scoren, waarvan deze vier wat ons betreft dik de moeite waard.

Assassin’s Creed Odyssey

We beginnen met Assassin’s Creed Odyssey, toch wel één van de betere games van dit jaar. Assassin’s Creed Odyssey verscheen op 6 oktober en neemt je mee naar het Oude Griekenland. Daar beleef je een enorm groot avontuur, waarbij je kunt staan en gaan waar je wilt. Naast de spannende actie kent de game ook een groots verhaal, waar jij als speler keuzes in moet gaan maken die ook gevolgen hebben. De game is nu voor 31,34 euro te koop, wat een korting van maar liefst 43 procent is. En met 100 Club Units krijg je daar dus nog eens 20 procent korting bovenop!

Assassin's Creed Odyssey

Far Cry 5

Een andere absolute topgame, zeker één van de betere titels van dit voorjaar, is Far Cry 5. De game neemt je mee naar de Amerikaanse Staat Montana in het fictieve Hope County. De speler gaat daar aan de slag als de hulpsheriff. De game begint met een arrestatie op een leider van een gevaarlijke cult. Dat gaat mis en op dat moment wordt de wereld overgenomen door de aanhangers van de cult. Het is aan de speler om samen met een paar handlangers terug te vechten in een game die veel actie en gevarieerde missies kent. De game is nu voor 29,99 euro te koop, wat een korting van maar liefst 40 procent is. En met 100 Club Units krijg je daar dus nog eens 20 procent korting bovenop!

Far Cry 5

Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege is een game die al wat langer uit is, maar zich keer op keer bewijst als een titel met een enorm lange adem. Het is een game waarbij je in teamverband tegen een ander team strijdt en waarbij je zeer tactisch te werk moet gaan om als winnaar uit de strijd te komen. Het is een game die heel anders aanvoelt dan een andere shooter en elk potje dat je speelt is weer spannend op zich. Bovendien wordt de game nog altijd ondersteund met veel goede nieuwe content, waardoor de game een paar jaar na dato nog altijd een zeer levendige community heeft. De Advanced Edition van Rainbow Six Siege is nu voor 20 euro te koop, wat een korting is van maar liefst 60 procent is. En met 100 Club Units krijg je daar dus nog eens 20 procent korting bovenop!

Rainbow Six siege

The Crew 2

De laatste game die we graag willen uitlichten is The Crew 2. Het is een racegame waarbij je naast auto’s en rallywagens ook los kunt gaan met vliegtuigen en boten. Op die manier heb je veel variatie in je ervaringen en is het een game die je heel lang bezighoudt. Ook is het mogelijk om makkelijk online te gaan strijden tegen andere spelers en op die manier voor extra uitdaging te zorgen. De game is nu voor 20 euro te koop, wat een korting van maar liefst 50 procent is. En met 100 Club Units krijg je daar dus nog eens 20 procent korting bovenop!

The Crew 2

Wil je nog meer salesinspiratie ervaren? Bezoek dan hier de speciale salespagina. En wil je gewoon zien wat er in totaal te scoren is? Ga dan hier naar toe. De sales loopt tot en met 27 december 11 uur en er zijn games die tot wel 85 procent korting zijn te scoren.

In samenwerking met Ubisoft

Reageer op artikel:
Profiteer van de Kerst Sale in de Ubisoft Store
Sluiten