Daniel Koster
Daniel Koster 13 aug 2016

Maak met dit wonderbaarlijke programma van één foto een GIF

GIFs zijn awesome en zijn meer dan hilarische kleine video’s. Dat zag je eerder aan deze 3D GIFs. Het probleem is alleen dat het maken van een GIF wat werk én meerdere afbeeldingen of een video kost. Tot nu toe dan. Dit wonderbaarlijke programma maakt van één foto een GIF.

Van één foto een GIF maken: het kan!

Wij zouden het ook niet geloven als iemand ons vertelde dat ‘ie van één foto een GIF kon maken. Maar het is echt waar. Het enige dat jij nodig hebt is een gave foto en Plotograph Pro. Wat je doet is ook relatief simpel. Via het programma laad je de foto in die je tot bewegend beeld wilt omtoveren. Vervolgens kun je delen van de foto selecteren waarvan je wilt dat ze gaan bewegen. Het programma doet vervolgens de rest voor je. Klinkt too good to be true right? Wij waren eerst ook sceptisch. Dat kan er niet goed uitzien. Maar de resultaten verrasten ons in positieve zin. De software werkt buitengewoon goed en de GIFs zien er prachtig uit. Check maar:

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

Niet enkel GIFs

Wat ook nice is, is dat je niet enkel GIFs tot stand kunt laten komen. Je kunt je foto ook tot video omtoveren. Je kunt namelijk bestanden exporteren in GIF-, MP4- en MOV-formaat. Genoeg keuze lijkt ons. Ben jij net zoals wij verkocht aan het idee dat jij je foto’s nieuw leven in kunt blazen door ze tot GIF of video om te toveren? Dan kun jij Polotagraph Pro nu uitproberen. De software bevindt zich nog in de bèta fase maar werkt zoals je ziet al zeer goed. Voor 270 euro kun je de software een jaar gebruiken en krijgt je tien gigabyte aan opslag erbij!

Reageer op artikel:
Maak met dit wonderbaarlijke programma van één foto een GIF
Sluiten