The Prologue: nieuwe thuishaven voor de sportieve fietser

Sportieve mannen en vrouwen opgelet! Ben jij geregeld op de (race)fiets te vinden, of volg jij deze zomer de mooiste rondes? Maak dan kennis met The Prologue, een lifestyle-site die dagelijks inspireert.

Of je nou jong, oud, beginner of gevorderde bent; bij The Prologue weten ze raad met jouw passie. Van de beste trainingsessies en voeding, tot toffe gadgets en een scheutje design. Het complete plaatje komt voorbij. We gaan de belangrijkste pijlers even voor je langs!

Riding Life

Bij deze pijler kun je terecht voor de mooie verhalen achter de wielrensport. Meer dan een hobby, meer dan een topsport. Inspirerende verhalen, denk bijvoorbeeld aan columns over hun eerste rit. Voor velen is de fiets een levensstijl, en die wordt bij Riding Life met passie gevierd.

Races

De wedstrijdkalender staat propvol voor de komende maanden. Eigenlijk het hele jaar door zelfs. The Prologue houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen, uitslagen en zenuwslopende klassementen. Ook wordt er teruggeblikt op legendarische races. Met onder andere exclusieve interviews komen de legendes ook zelf aan het woord. Hoe denkt Tom Dumoulin bijvoorbeeld zelf over zijn prestaties tijdens de Giro d’Italia? Je checkt het hier.

Tom Dumoulin, team sunweb The Prologue

Training

Stap je zelf regelmatig op de fiets? Dan ben je bij deze pijler aan het juiste adres. Voor elk type fietser zijn er tips op het gebied van trainen en je dieet. Zo ben je de volgende keer dat je op de fiets stapt net wat sneller, en kom je nog verder. Het beste uit jezelf halen, dat is waar The Prologue je bij gaat helpen.

Gear

Wie wordt er nou niet vrolijk van toffe gadgets? Van de tofste racefietsen tot innovatieve racekleding: er komt een hoop bij kijken. The Prologue gidst je door de wereld van hebbedingetjes, technologie en innovatie. Spul dat je niet direct op een wielerplatform zou verwachten, maar die juist bij het fietsleven past. Check vooral even de Peugeot ONYX Superbike.

Peugeot Superbike

The Prologue, voor iedereen

Het mooiste aan The Prologue is dat het echt een platform voor iedereen is. Zowel qua inhoud, als qua vorm. Je kunt de verhalen namelijk zowel in het Nederlands als Engels lezen. Binnenkort komen ze zelfs in het Duits beschikbaar! Maak je wielerleven compleet met The Prologue.

In samenwerking met Sunweb

Reageer op artikel:
The Prologue: nieuwe thuishaven voor de sportieve fietser
Sluiten