De Proper Audio 2 is de speaker voor thuis en buiten de deur

Als het om speakers gaat staan we tegenwoordig voor een lastige keuze. Wil je ‘m meenemen naar vrienden of op vakantie? Of wil je een mooie installatie die je huis siert? Je kunt uiteraard ook allebei kopen, maar als je opzoek bent naar een combinatie van de twee is de Proper Audio 2 misschien wel de speaker voor jou. Deze kun je namelijk installeren in je huis terwijl ‘m toch gemakkelijk mee te nemen zijn.

 
Je kunt de PA2 thuis aan de muur hangen met een simpele wandsteun. Door de speaker op deze steun te draaien kun je ‘m los- of vastmaken. Als-ie los is kun je ‘m gemakkelijk meenemen aangezien-ie niet groot is. De batterij houdt het dan acht uur vol voordat je ‘m weer moet opladen. Omdat de speaker opgeladen moet worden lijkt-ie ons minder handig voor thuis, aangezien de muursteun geen ingebouwde oplader heeft. Je zult de speaker dus om de acht uur van de muur moeten halen om ‘m op te laden. Dit is met één PA2 niet zo’n probleem, maar als jij je hele huis ermee hebt uitgerust heb je er een leuke taak bij.

 
In principe kun je deze PA2 verbinden met bijna elk apparaat wat Bluetooth heeft. Maar de speaker heeft een voorkeur voor een iPhone aangezien-ie naast muziek spelen ook je iPhone vast kan houden. De speaker werkt dan via een magneet als een dock. Deze kun je voor je leggen en dan zou je naast muziek luisteren ook film kunnen kijken op je iPhone. De vraag is of je dat ideaal vindt. Maar je kunt zo bijvoorbeeld ook je iPhone aan de muur hangen zodat iedereen de muziek kan bedienen. Tot slot kun je de PA2 ook gebruiken om mee te bellen. Uiteraard is het dan handig als-ie niet aan de muur hangt, ander ben je letterlijk tegen de muur aan het praten. Maar als je ‘m loskoppelt en voor je legt heb je prima geluid en kan de ander je ook goed horen. Wil jij de PA2 hebben? Je kunt ‘m hier bestellen voor 71 euro.

Reageer op artikel:
De Proper Audio 2 is de speaker voor thuis en buiten de deur
Sluiten