Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 31 aug 2015

Protesteren tegen Uber? De taxidienst vervoert mensen in Mad Max-voertuigen

Als je het nieuws rondom Uber een beetje in de gaten houdt dan weet je dat niet iedereen met de taxidienst blij is. Vooral de chauffeurs van UberPOP krijgen het zwaar te verduren. En in Frankrijk worden zelfs auto’s in de brand gestoken om te laten weten dat Uber niet welkom is. Hoe los je dit op? Uber zit er in ieder geval over na te denken om te stoppen met UberPOP en alleen mensen in te zetten die over een taxi-licentie beschikken. Maar het kan ook anders. Waarom zou je geen voertuigen kunnen inzetten waarmee je niet moet spotten en niet kapot te krijgen zijn? Uber gaat dan ook mensen in Mad Max-voertuigen vervoeren.

Samenwerking met Warner Bros.

Dat Uber een aantal Mad Max-voertuigen inzet heeft uiteraard niets met de protesten tegen het bedrijf te maken. Ze staan bekend om slimme promotie-acties en ook deze keer is het weer raak. In samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment hebben ze zes voertuigen uitgezocht die regelrecht uit de post-apocalyptische wereld komen rijden. De actie is bedoeld om de Mad Max videogame onder de aandacht te brengen. Die komt op 1 september uit.

Het is helaas niet mogelijk om in Nederland een Mad Max Uber te bestellen. Maar mocht je vandaag toevallig in Seattle, Verenigde Staten, zijn grijp dan je kans. Daar rijden de speciale voertuigen je maar al te graag rond en bestel je ‘m via de Mad Max-functie in de Uber-app.

Check ook:

Reageer op artikel:
Protesteren tegen Uber? De taxidienst vervoert mensen in Mad Max-voertuigen
Sluiten