‘Prototype OnePlus 8 gespot in het wild, laat nieuwe features zien’

Er zijn foto’s verschenen van de aankomende OnePlus 8-telefoon. De verwachting is dat het toestel in de lente van 2020 gepresenteerd wordt door het Chinese bedrijf. Mochten de foto’s kloppen, dan krijgen we nu al een glimp van het nieuwe design.

Nog voor de release van de OnePlus 7T-serie verschenen er al geruchten online over de OnePlus 8. Deze week is het wederom raak en zijn er foto’s online verschenen waarop het toestel mogelijk te zien is. Omdat de release nog even op zich laat wachten – waarschijnlijk wordt de nieuwe serie in de lente gepresenteerd – kun je het nieuws het beste nog met een korrel zout nemen. Dat neemt niet weg dat de foto’s nu alvast een glimp kunnen geven van het nieuwe design.

(Afbeelding: Slashgear)

OnePlus 8 te zien op foto’s

Het is niet vreemd dat nieuwe smartphones, of prototypes daarvan, alvast door medewerkers of testers uitgeprobeerd worden voordat ze gepresenteerd of uitgebracht zijn. Meestal worden de telefoons goed bedekt of ingepakt, maar in het geval van de gelekte OnePlus 8-foto’s is het in elk geval duidelijk dat het om een OnePlus-telefoon gaat. Dat zie je aan het kenmerkende design.

Als we kijken naar de camera’s op de achterkant, dan zien we dat de module iets langer is dan op de vorige modellen. Er lijkt een extra sensor geplaatst te zijn. Daarnaast lijkt er onderop, naast het OnePlus-logo, een 5G-logo zichtbaar te zijn. Dit zou ook kunnen betekenen dat het de OnePlus 7T Pro 5G-editie is.

(Afbeelding: Slashgear)

Dubbele frontcamera

Echter, de dubbele frontcamera gooit roet in het eten van dat idee, waardoor de gedachte toch sterk leeft dat dit de eerste tekenen van leven zijn van de OnePlus 8-serie. Die camera’s zitten helemaal rechts naast de klok. Dat is wat degene met dit toestel op zak in elk geval verklapt heeft. Het lijkt er dus op dat in elk geval de OnePlus 8 Pro een dubbele camera in het scherm krijgt en dat we afscheid nemen van de uitschuifbare camera.

Slashgear

Reageer op artikel:
‘Prototype OnePlus 8 gespot in het wild, laat nieuwe features zien’
Sluiten