PS4-game Dreams is nu te proberen: zo doe je dat!

Eerder dit jaar verscheen op de PlayStation 4 de game Dreams. Een titel die gemaakt is door het team dat eerder verantwoordelijk was voor LittleBigPlanet. Wat dat betreft zal het je niet verbazen dat het een game is waarin je van alles kunt maken.

Maar waar je in LittleBigPlanet ‘beperkt’ was tot het maken van levels in dezelfde wereld, daar geeft Dreams je de mogelijkheid om je eigen game te maken. En als je die creativiteit niet hebt, om games van andere spelers te beleven. Mocht je twijfelen of de game iets voor jou is? Dan is er nu de demo.

Probeer Dreams zelf via de demo

Naast het maken van games, is het in Dreams ook mogelijk om je eigen muziek en een soort kunst te creëren. Op die manier is het dus een game die van alle markten thuis is. Destijds was ik in de review van de game dan ook enthousiast over hetgeen dat de game bracht. Tegelijkertijd is dit ook zo’n typische game die je eigenlijk moet spelen om te begrijpen wat hij te bieden heeft. En op dat gebied is het spelen van een demo dus een uitgelezen kans.

Dreams
Hoe creatief ben je? (Afbeelding: PlayStation)

Wat de demo precies biedt, dat weet ik eerlijk gezegd niet, maar het is in elk geval een mooi voorproefje op wat er uiteindelijk in de game mogelijk is. Mocht je interesse hebben in de game Dreams, dan kun je die demo hier downloaden. Mocht de game je bevallen? Dan kun je vervolgens de game ook met een kleine korting scoren. In plaats van 39,99 euro is de game nu tot en met 6 mei met tien euro korting te koop. Zodoende betaal je nu dus 29,99 euro. En daarmee krijg je gelijk toegang tot een berg aan content die de community de afgelopen maanden in elkaar heeft geknutseld.

Reageer op artikel:
PS4-game Dreams is nu te proberen: zo doe je dat!
Sluiten