Topgame voor PS4 Horizon Zero Dawn komt naar PlayStation Now

Sony heeft inmiddels al een paar jaar hun PlayStation Now-service. Daarmee is het mogelijk om oude games direct te streamen op je spelcomputer, maar kun je ook diverse games installeren en op die manier spelen wanneer je een actief abonnement hebt. Inmiddels is het aanbod aan PS4-games al redelijk divers.

Om de zoveel tijd wordt er echter een nieuwe topgame uit het PS4-tijdperk aan PlayStation Now toegevoegd, die je dan een paar maanden kan spelen voordat deze weer wordt verwijderd. Sinds gisteren kun je aan de slag met Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn en meer PS4-games naar PlayStation Now

Op het PlayStation Blog heeft Sony laten weten wat de nieuwe games zijn die je nu op PlayStation Now kunt beleven. De grootste game in dit rijtje is zonder twijfel de PS4-topper Horizon Zero Dawn. De game kwam alweer in 2017 uit was dat jaar zonder twijfel één van de grootste games die je kon scoren. Mocht je hem toen gemist hebben en hem ook niet op de pc hebben gehaald, dan is dit je kans om hem alsnog te spelen. De game komt overigens met de grote Frozen Wilds-update, waardoor het extra feest is.

PlayStation Now
PlayStation Now (Afbeelding: PlayStation)

Horizon Zero Dawn is niet de enige PS4-game die je nu met PlayStation Now kunt gaan spelen. Ook games als Stranded Deep, Wreckfest: Drive Hard. Die Last., The Surge 2 en Darksiders III zijn beschikbaar voor de service. Maar de mooiste game in de line up is wat mij betreft Broforce. Dat is een heerlijke over de top actiegame, die draait om verschillende actiehelden uit het verleden. Lekker alles kapotschieten in je eentje of samen met een paar vrienden. En dan met een lading foute muziek.

Genoeg te doen

Zodoende is er dus genoeg te beleven met PlayStation Now. Mocht je nog geen actief abonnement hebben, dan kun je die hier scoren. Wil je meer lezen over de service? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Topgame voor PS4 Horizon Zero Dawn komt naar PlayStation Now
Sluiten