PS4-topgame Ghost of Tsushima heeft eindelijk een releasedatum

De aankomende tijd is het een klein feestje voor PS4-bezitters. Volgende maand krijgen we Final Fantasy VII Remake, de maand daarop verschijnt The Last of Us 2. En Ghost of Tsushima? Die laat ook niet meer heel erg lang op zich wachten.

Een paar jaar geleden werd Ghost of Tsushima aangekondigd, maar we wisten nog niet wanneer de nieuwe game van ontwikkelaar Sucker Punch (Infamous) uitkwam. Met de release van een nieuwe trailer weten we dat gelukkig wel.

Ghost of Tsushima komt aan het begin van de zomer

Op 26 juni kun je op de PS4 aan de slag met Ghost of Tsushima. Dat werd bekendgemaakt in de nieuwe storytrailer van de game. In de trailer maken we beter kennis met de held van de game, Jin Sakai. Hij is op het eiland Tsushima opgeleid tot Samurai. Maar wanneer de Mongolen met overmacht het eiland veroveren, zit er voor Jin niks anders op dan zijn vechtstijl aan te passen en staat hij bekend als de Ghost. Via stealth en ninja-achtige tactieken zet hij alles op alles om de mongolen van zijn eiland te verdrijven. De trailer van de game kun je hieronder bekijken.

Naast de aankondiging van de releasedatum en het tonen van de nieuwe trailer, heeft de ontwikkelaar ook een Collector’s Edition voor Ghost of Tsushima aangekondigd. Deze gaat voor 179 euro worden verkocht en wordt geleverd met een masker die je ook in de game zelf draagt. Het is niet de bedoeling om die zelf te gaan dragen, maar kun je mooi in je gamekamer tonen. Ook komt hij met een zogenaamde sashimono, wat een war banner is, een furoshiki, dat vertaald wordt naar een wrapping cloth, een mini-artbook van 48 pagina’s, een wereldkaart op een materiaal van stof en de game wordt geleverd in een steelbook.

Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima Collector’s Edition (Afbeelding: Sucker Punch)

Ook wanneer je de game pre-ordert krijg je verschillende bonussen. Mocht je alvast overtuigd zijn van Ghost of Tsushima, dan kun je hem hier scoren. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
PS4-topgame Ghost of Tsushima heeft eindelijk een releasedatum
Sluiten