Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 9 aug 2017

PS4-topgame Horizon Zero Dawn krijgt in november grote uitbreiding

Horizon Zero Dawn is nog altijd één van de beste games die je op de PlayStation 4 in huis kunt halen. Het grootse avontuur van Aloy in een mysterieuze wereld is fantastisch op vele vlakken. En op 7 november kun je nieuwe avonturen gaan beleven.

Horizon Zero Dawn wordt dankzij uitbreiding nog vetter

Op die dag komt namelijk de grote uitbreiding van de game uit: Frozen Wilds. Voor dit avontuur heb je de volledige game nodig, aangezien het om een stuk DLC gaat. De uitbreiding neemt je mee naar een nieuw gebied, waar nieuwe opdrachten op haar liggen te wachten. Zoals de naam al een beetje aangeeft, zijn het voornamelijk besneeuwde gebieden die je kunt gaan ontdekken. Daarbij kun je ook rekenen op nieuwe beestachtige machines, die weer op een unieke manier verslagen kunnen worden.

De in Amsterdam gevestigde ontwikkelaar Guerrilla Games wil nog niet alles prijsgeven over de uitbreiding. Wel laat het bedrijf weten dat wanneer je de dlc pre-ordert je een exclusieve avatar krijgt om je PlayStation-account mee te pimpen. Ben je nog niet bekend met Horizon Zero Dawn? Lees dan zeker even onze review, waarin we uitleggen waarom dit een game is die elke PS4-bezitter in huis moet halen.

Reageer op artikel:
PS4-topgame Horizon Zero Dawn krijgt in november grote uitbreiding
Sluiten