De PS5 wordt volledig uit elkaar gehaald in deze video

Een tijdje geleden liet Sony weten hoeveel de PS5 ging kosten, wanneer hij uitkwam en wat voor prestaties de spelcomputer kon leveren. En nu komen we langzaam maar zeker op het punt dat de spelcomputer geen geheimen meer kent.

Zo konden van de week al verschillende Japanse journalisten met de PS5 aan de slag. Opvallend daarbij is dat men de spelcomputer erg stil vond. En nu heeft Sony besloten om echt met de billen bloot te gaan.

De PS5 uit elkaar

Want in een nieuwe video heeft Sony besloten om zelf maar hun PS5 uit elkaar te halen. Op die manier hoeven andere mensen dat niet te doen wanneer de spelcomputer gelanceerd wordt. Het is een video die in het Japans is gemaakt, maar het is via Youtube mogelijk om de ondertiteling aan te zetten. Op die manier mis je eigenlijk niks van alle elementen die in de spelcomputer zitten. Bekijk de video hieronder.

In de video zien we alle elementen van de PS5. Denk daarbij aan de harde schijf, het moederbord, de CPU, het geheugen, de ventilator en ga zo maar door. Maar ook aan de buitenkant zijn er diverse interessante elementen. Zo beschikt de spelcomputer over drie USB-porten en een USB-C port. Op die manier kun je genoeg dingen op de spelcomputer aansluiten. Verder zie je hoe de PlayStation 5 van een verticale positie verandert in een horizontale variant. In beide gevallen moet je nog altijd genoeg ruimte in huis hebben, want deze video laat ook goed zien hoe groot de spelcomputer is. Het voordeel is dan wel dat hij met die grootte zijn warmte waarschijnlijk goed kan afvoeren.

Nog even wachten

Het is nog even wachten voordat we zelf aan de slag kunnen gaan met de PS5. In Nederland staat de nieuwe spelcomputer gepland voor 19 november van dit jaar.

Reageer op artikel:
De PS5 wordt volledig uit elkaar gehaald in deze video
Sluiten