Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gaming 18 aug 2019

PUBG Mobile flirt weer met zombies in nieuwe Infection modus

Hoewel Fortnite op het moment op nummer één staat wat betreft de Battle Royale games, doet PlayerUnknown’s Battleground het nog steeds behoorlijk goed. Ook de mobiele versie van PUBG is een groot succes gebleken en PUBG Mobile in inmiddels wereldwijd al meer dan 100 miljoen keer gedownload. Ze doen dan ook van alles om het spel interessant te houden en eerder dit jaar konden we al aan de slag met Resident Evil 2 taferelen. Met de nieuwe update duiken ze weer het zombie landschap in en kun je aan de slag met een nieuwe Infection modus.

Zombies vs. Defenders

De nieuwe PUBG Infection modus is een player(s) vs. player(s) oftewel PvP modus, waarbij twee partijen het tegen elkaar opnemen. Aan de ene kant heb je uiteraard de zombies en als zombie kun je alleen nog maar aan de slag met simpele(re) handwapens en speciale krachten met als doel iedereen op de kaart te infecteren met het zombie virus. Uiteraard wil niet iedereen geïnfecteerd worden en in het andere kamp vinden we dan ook de Defenders, die de wereld moeten verdedigen. Als Defender mag je vuurwapens gebruiken om ervoor te zorgen dat de mensheid het allemaal overleeft.

PUBG Mobile Infection Mode
Bron: PUBG Mobile

Andere nieuwe PUBG Mobile features

Naast de Infection modus komt de nieuwe PUBG update ook met allerlei andere goodies. Zo is er een nieuw Sea Treasure thema en komt deze met een geheel nieuwe in-game jacht naar gouden, zilveren en bronzen kompassen. In totaal valt er een miljoen dollar aan prijzen te winnen, dus als je toch al speelt zou het je ook nog eens redelijk wat op kunnen leveren. Verder kunnen iOS gebruikers PUBG nu ook op de achtergrond laten draaien tijdens het downloaden van updates en kunnen spelers bepaalde Royale Pass Season 8 items weer bemachtigen.

Uiteraard bestaan er meer Battle Royale games afgezien van Forntnite en PUBG. Dit zijn op het moment de belangrijkste games in het Battle-Royale-genre.

PhoneArena

Reageer op artikel:
PUBG Mobile flirt weer met zombies in nieuwe Infection modus
Sluiten