Mooi: deze pug is verantwoordelijk voor de aliens-geluiden in de Halo-reeks

In games kun je als maker tegenwoordig de meest waanzinnige dingen maken. Prachtige werelden worden gemaakt, de animaties zijn strak en qua lichteffecten worden we meer dan eens overdonderd. Maar voor het maken van geluiden moet je nog altijd dingen opnemen. In die categorie is de manier waarop de aliens van de Covenant in de Halo-reeks aan hun geluiden komen wel heel mooi.

Deze pug is eigenlijk een alien in Halo

De makers hebben op Instagram een video gedeeld van Gyoza. Niet te verwarren met een lekker Aziatisch gerecht, maar dat is de naam van een pug. Het beestje is regelmatig in de audio-studio geplaatst van Halo-ontwikkelaar 343 Studios en daar wordt er flink met hem gedold. Als gevolg daarvan maakt hij allemaal geluiden en die worden opgenomen. Vervolgens worden ze straks verwerkt in de nieuwe game Halo Infinite, waar de geluiden de basis gaan vormen van de geluiden die de aliens maken. Bekijk hieronder de post van de ontwikkelaar waarin we zien en voornamelijk horen hoe Gyoza losgaat.

Voor een langere video van deze schattige pug die helemaal losgaat, kun je op de Instagram-pagina van de ontwikkelaar terecht.

Halo Infinite moet één van de games gaan worden waarvoor je straks een nieuwe spelcomputer gaat halen. Het is één van de launchgames die wordt gelanceerd op de opvolger van de Xbox One, die momenteel nog schuilgaat onder de werknaam Project Scarlett. Deze nieuwe spelcomputer moet er voor zorgen dat games er nog mooier uitkomen te zien en de laadtijden tot het minimale worden beperkt. Wil je meer lezen over Halo Infinite? Check dan zeker dit artikel met een heerlijke trailer van de game zoals die dit jaar op de E3 werd getoond.

Reageer op artikel:
Mooi: deze pug is verantwoordelijk voor de aliens-geluiden in de Halo-reeks
Sluiten