Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 9 juli 2018

Puma komt met toffe serie aan retro-gaming sneakers

Een tijd geleden kondigden Sega en Puma al een samenwerking aan, waarbij Puma Sonic The Hedgehog-sneakers op de markt zou gaan brengen. Dat is inmiddels gebeurt. Als je deze schoenen wilt scoren, dan is de kans klein dat je ze nog ergens voor een normale prijs kunt scoren, want die zijn zo goed als uitverkocht. Naast deze schoenen heeft Puma echter met hun RS-0-lijn een serie aan gaming sneakers uitgebracht.

Puma en zijn RS-0 gaming sneakers

Er zijn diverse sneakers nu nog beschikbaar, maar niet meer in elke maat. De serie bestaat uit een aantal schoenen voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen. Persoonlijk vind ik de Eggman sneakers erg tof. Deze zijn net als de Sonic-sneakers gebaseerd op de klassieker, maar maakt dan gebruik van een mooie rode bovenkant. En het maakt niet gebruik van het gekke stofje dat op de Sonic-sneaker zit.

Puma gaming sneakers

Als deze iets te opvallend is, dan kun je ook gaan voor dit paar sneakers. Het is een paar dat een beetje doet denken aan de echte beginperiode van gaming waarbij de meeste controllers zwart waren en gebruik maakte van rode knoppen. Of in het geval van de NES-controller een combinatie van zwart, grijs, wit en rood. Elementen die duidelijk terugkomen in deze sneaker.

Puma gaming sneakers

De sneakers hebben prijzen van tussen de 100 en 130 euro en zijn daarmee dus niet overdreven duur. Mocht je toch echt heel erg graag de Sonic Sneakers in huis willen halen, dan kun je je geluk beproeven op eBay. Houd er dan wel rekening mee dat je de absolute hoofdprijs betaald. Een gemiddeld paar kost je zeker 250 euro inclusief verzendkosten en dat is bijna twee keer zoveel als dat de schoenen origineel kostten.

Ben je een groot gameliefhebber en wil je meer lezen over de hedendaagse games? Bezoek dan zeker onze overzichtspagina hier.

Reageer op artikel:
Puma komt met toffe serie aan retro-gaming sneakers
Sluiten