Mark Hofman
Mark Hofman Tech 3 jan 2019

Tweede seizoen The Punisher nog deze maand op Netflix

Na veel speculaties en geruchten rondom het tweede seizoen van The Punisher, kwam Netflix gister eindelijk met de eerste beelden. Een teaser trailer op Twitter wist de aandacht volledig te trekken en de hype rondom het seizoen nog groter te maken. Maar waar we eerder nog geen flauw idee hadden wanneer de serie daadwerkelijk zou verschijnen, komt Netflix vandaag met de releasedatum. Het tweede seizoen van The Punisher is nog deze maand te zien!

Releasedatum tweede seizoen The Punisher

Netflix heeft de releasedatum van The Punisher seizoen twee eindelijk bekend gemaakt. De laatste maanden werd er veel gespeculeerd rondom de serie, aangezien andere series van Marvel het toneel verlieten. Na de annulering van Luke Cage, DareDevil en Iron Fist waren alleen Jessica Jones en The Punisher nog over op het strijdveld. Dat beide series nog van een nieuw seizoen werden voorzien stond vast, maar wanneer deze zouden komen was onduidelijk. Zelfs toen Netflix eerder deze week met een teaser trailer op Twitter kwam.

Maar vandaag is alles anders. Netflix heeft zojuist een trailer op YouTube gezet waarin Frank Castle en Billy beiden te zien zijn. De twee hebben een monoloog waarin ze een eigen verhaal vertellen. Aan het einde van de trailer, die de titel ‘Date Announcement’ heeft gekregen, is uiteindelijk de releasedatum van het tweede seizoen te zien. Het tweede seizoen is vanaf 18 januari al te zien en dat is eerder dan we hadden verwacht. Maar we zijn er uiteraard niet minder blij om.

Meer details

Ook worden meer details rondom het tweede seizoen naar buiten gebracht. Zo heeft Netflix laten weten wat het verhaal van de komende afleveringen gaat worden en gaf het wat foto’s vrij. Frank Castle heeft, na de gebeurtenissen van seizoen 1, besloten een rustig leven te leiden. Dit veranderd volledig wanneer de moord van een jong meisje hem in problemen brengt. Nieuwe en oude vijanden maken een doelwit van Castle, waardoor hij voor altijd een keuze moet maken: accepteert hij de consequenties of gaat hij voor altijd door het leven als The Punisher?

Check de vrijgegeven foto’s hieronder!

The Punisher seizoen 2 The Punisher seizoen 2 The Punisher seizoen 2
Reageer op artikel:
Tweede seizoen The Punisher nog deze maand op Netflix
Sluiten