Daniel Koster
Daniel Koster 14 jul 2015

Puphaus: het moderne huis voor de hond van nu

Alles moet kloppen als het om onze woonomgeving gaat. Zo moet ons huis van binnen en buiten bij onze smaak passen. Wij zijn echter niet de enige die ons thuis willen voelen in onze eigen woning. Neem onze trouwe viervoeters. Ook zij verdienen een mooi hondenhuis om zich helemaal in thuis te voelen. Dit kan met de Puphaus, een modern huis voor de hond van nu.

Puphaus

De Puphaus wordt vanuit de Verenigde Staten verscheept en is makkelijk binnen vijf stappen in elkaar te zetten. Van buiten ziet het huis er modern uit. Dit met name door het verhoogde plafond, welke zorgt voor een betere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de etens- en waterbakken in de vloer aangebracht, zodat je hond buitenshuis kan dineren. De vloer is daarbij verstelbaar. Zo kun je rekening houden met reliëfverschillen onder het hondenhuis en ligt je kwispelbeest altijd heerlijk egaal in zijn woning.

23 kilogram

De Puphaus kan viervoeters tot de 23 kilogram herbergen. Ben jij wel onder de indruk van het chique, moderne hondenhuis? Je kunt hem hier voor een kleine negenhonderd euro aanschaffen. Dat is je hond je toch wel waard?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Puphaus: het moderne huis voor de hond van nu
Sluiten