Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 jun 2020

25 minuten aan pure Cyberpunk 2077-gameplay

Van de game Cyberpunk 2077 hebben we al heel wat verschillende dingen voorbij zien komen. Vorige week verscheen er bijvoorbeeld een nieuwe trailer en waren er verschillende gamers die met de game al aan de slag waren gegaan.

Voor die verschillende previews heeft ontwikkelaar CD Projekt Red een zogenaamde B-roll vrijgegeven. Dat is gameplay die voornamelijk bedoeld is om aan elkaar te knippen voor videopreviews. Maar in deze video zie je gewoon alle pure gameplay.

Pure gameplay van Cyberpunk 2077

En door die pure gameplay krijgen we een beter beeld van wat Cyberpunk 2077 ons gaat bieden. Ik geloof wel dat het een game is die je de kans geeft om het op je eigen manier te beleven. Maar wat de game precies gaat doen om het lang interessant te houden, dat moet ik nog zien. Wat dat betreft komt deze gameplay goed uit. Het is hier en daar wat saai, omdat het redelijk ruw beeldmateriaal is zonder epische muziek of commentaar. Tegelijkertijd is het daardoor wel eerlijk. Er zit een stuk verhaal in, er is actie, er wordt flink rondgereden met wagens en nog meer. Bekijk de video zelf hieronder.

In Cyberpunk 2077 ga je aan de slag als je eigen gemaakte personage genaamd V. De mogelijkheden om dat personage aan te passen zijn al immens en ik kan me voorstellen dat dat al iets is om je uren mee bezig te houden. En dan moet je eigenlijk nog beginnen. De stad waarin de game zich afspeelt is Night City, waar het leven behoorlijk zwaar is en er van alles gaande is. Maar dat is natuurlijk een perfecte setting voor een groots avontuur. Het enige nadeel is dat we nog even moeten wachten. Oorspronkelijk zou de game in april uitkomen. Dat werd vervolgens 17 september. En nu komt de game op 19 november uit. Als je hem op dag één in huis wilt hebben, dan kun je hem hier scoren.

Reageer op artikel:
25 minuten aan pure Cyberpunk 2077-gameplay
Sluiten