Ilona Braam
Ilona Braam Home 9 sep 2017

Dankzij deze must-have gadget heb je altijd een schone tandenborstel

Iedereen weet dat je je tanden minstens twee minuten moet poetsen om tandplak en andere narigheid te voorkomen. Maar wat als de tandenborstel waarmee je dat doet helemaal niet schoon is? De meeste mensen staan er niet bij stil dat een  tandenborstel ook vies kan worden, en vaak staan tandenborstels zelfs bij de wasbak naast de wc vol met bacteriën. Gelukkig heeft Puretta Technology een apparaatje bedacht, dat je tandenborstel en je tanden  heerlijk schoon houdt.

Tandenborstel vol met bacteriën en ziektekiemen

Het Puretta team waarschuwt dat onze tandenborstel elke dag weer wordt blootgesteld aan bacteriën en ziektekiemen. Als hier niet iets aan wordt gedaan wordt dit op een gegeven moment ronduit walgelijk en zelfs schadelijk. De Puretta Multifunctional Toothbrush Station vermoordt bijna al deze boosdoeners echter met infrarood en UV licht. Hiermee wordt 99,9 procent van de bacteriën en ziektekiemen onschadelijk gemaakt. Om ervoor te zorgen dat jij zelf geen last hebt van de stralen, heeft de Puretta een bewegingssensor en stop hij met steriliseren als je op een meter afstand van het apparaat komt.

Puretta tandenborstel station

Puretta is multifunctionele houder en sterilisator

Om de bacteriën op je tandenborstel uit te roeien, moet deze natuurlijk wel in het Puretta station worden geplaatst. Het station is multifunctioneel en kan vier tandenborstels voor je opslaan. Daarnaast is het ook een tandpasta dispenser en kun je ook een scheermesje, tongschraper en drie pakjes flos bewaren.

Tandenborstel

Gebruikt alle lichtbronnen om op te laden

Handig aan het apparaat is dat het allemaal draadloos werkt. De Puretta is namelijk uitgerust met een zonnepaneel, om deze op een groene manier op te laden. Maar het is ook niet erg als je badkamer of wc nooit zonlicht ziet. Door de geavanceerde technologie van het paneel is het ook mogelijk om de Puretta op te laden met andere lichtbronnen. Dus gewoon de lamp in de badkamer is ook al goed genoeg.

Puretta Tandenborstel station

Bestel via Kickstarter

Het Puretta reinigingsstation is een Kickstarter project dat al ruimschoots genoeg fondsen heeft vergaard voor de deadline van 17 september. Voor minimaal 48 euro kun je een eigen tandenborstelstation bestellen. Je moet wel snel handelen want het apparaat lijkt erg gewild te zijn. In oktober worden de stations verscheept, dus je hoeft ook niet al te lang te wachten op je bestelling.

Als je dan een supersonische tandenborstelhouder hebt, moet je natuurlijk ook een bijpassende high tech tandenborstel hebben. Dit zijn een paar van de slimste tandenborstels op het moment.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dankzij deze must-have gadget heb je altijd een schone tandenborstel
Sluiten