Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 18 jul 2018

Het kan erger: na peperdure Putin smartphone nu ook Trump erbij

Het Russische bedrijf Caviar is hier al een paar keer voorbij gekomen. Ze maken dan ook de meest extravagante versies van bestaande smartphones en voegen er de meest dure materialen aan toe om vervolgens exorbitant hoge prijzen te vragen. Het Caviar team is duidelijk erg trots op hun president en heeft al een paar verschillende uitgaves, waar trots het hoofd van Putin op prijkt. Wij zeggen: smaken verschillen en wie weet dat sommige mensen Putin ernstig sexy vinden. Maar nu gaan ze toch wel erg ver. Onlangs verscheen er op de site een gouden Nokia 3310 met niet alleen het hoofd van Putin, maar daarnaast ook nog het zijaanzicht van Trump.

Trump en Putin als vredestichters

De meningen zijn verdeeld over hoe goed het voor de wereld was dat Trump en Putin elkaar onlangs troffen in Helsinki. Caviar is echter bijna extatisch over de ontmoeting van de twee presidenten en heeft daarom een speciaal toestel uitgebracht.

Het toestel wordt toegewijd aan de ontmoeting en gaat onder de naam Peacemakers. De smartphone zou de hoop representeren voor het herstellen van vriendelijke banden tussen Rusland en Amerika. Om het gevoel van vrede verder te accentueren, vliegt boven de twee hoofden nog een duif met een olijftakje.

Caviar Nokia Trump Putin

Nieuw materiaal: gouden titanium

Hoewel we liever Brad Pitt en Ian Somerhalder op het toestel hadden gezien, ziet het er verder weer op en top luxe en kostbaar uit. De telefoon is gemaakt van titanium met een coating van een ander materiaal dat de stevigheid en resistentie tegen hitte vergroot. Caviar noemt het materiaal “The golden titanium” en het zou ervoor zorgen dat het toestel nog langer mooi en schadevrij blijft. Aan de achterkant is er nog jade toegevoegd met de gebruikelijke 24 karaat gouden elementen en met deze keer uiteraard een gouden Trump erbij.

Caviar Nokia 3310 Trump Putin

Nokia 3310 of nieuwe iPhone en Galaxy?

Mocht je geïnteresseerd zijn in het toestel, kun je hem via de Caviar website bestellen voor zo’n 2.368 euro. En dat is zonder btw en invoerkosten. Het is een behoorlijk prijzige Nokia 3310 en je zou voor dat geld ook ruimschoots zowel een iPhone X als Samsung Galaxy S9 Plus aan kunnen schaffen om het beste van beide werelden in huis te halen. Je kunt voor dat geld waarschijnlijk zelfs ook de aankomende iPhone X Plus kopen met de nieuwe Galaxy Note 9.

Caviar

Reageer op artikel:
Het kan erger: na peperdure Putin smartphone nu ook Trump erbij
Sluiten