Quentin Tarantino komt met Django/Zorro cross-over

Quentin Tarantino blijft ons verassen. Ondanks dat de afgelopen hard gewerkt heeft aan zijn nieuwste film Once Upon a Time in Hollywood blijkt hij een aantal jaar geleden ook nog een comic geschreven te hebben. Het gaat hier om een westernverhaal waarin zowel Django als Zorro centraal staan…en er komt een film van.

Quentin Tarantino werkt aan Django/Zorro cross-over

De eigenzinnige Quentin Tarantino zit niet bepaald stil. Naast dat hij onlangs weer een film heeft afgerond blijkt dat hij daarnaast jaren geleden ook een comic heeft uitgebracht. Het betrof een westernverhaal met daarin zowel zijn eigen Django als de legendarische zwaardvechter El Zorro in de hoofdrol. Het goede nieuws is dat er een verfilming gaat komen!

De film zou het officiële vervolg op Django Unchained zijn en de schietgrage westernheld verenigen met de legendarische zwaardvechter Zorro. Het verhaal gaat zich enkele jaren na de gebeurtenissen in de film afspelen. We zien Django het wederom opnemen tegen het kwaad. Als hij echter meer naar het westen trekt komt hij daar de oude Diego de la Vega tegen en is gefascineerd door zijn bijzondere persoonlijkheid. Diego lijkt zich namelijk totaal niet bezig te houden met zijn huidskleur. Tevens kan hij zich staande houden in een gevecht. Al snel besluiten de twee om te gaan samenwerken en zo de lokale bevolking te bevrijden.

Quentin Tarantino Django

Opvallend is dat de film echter niet door Tarantino geschreven zal worden. De eer ligt dit keer bij Jerrod Carmichael, die voornamelijk bekend is als stand-up comedian. Al blijft er een kans dat Tarantino hem hierbij gaat helpen. Ook is het nog niet bekend of Tarantino in de regiestoel zal kruipen.

Once Upon a Time in Hollywood

Voordat de film uitkomt zal er eerst een film verschijnen die sowieso wel door Tarantino geschreven en geregisseerd is. Het gaat hier om Once Upon a Time in Hollywood, een verfilming van het verhaal rondom de beruchte Manson familie. De film – met onder andere Brad Pitt, Margot Robbie en Al Pacino – zal vanaf 15 augustus in de bioscoop te zien zijn.

Reageer op artikel:
Quentin Tarantino komt met Django/Zorro cross-over
Sluiten