Milton Broen
Milton Broen Gadgets 31 jul 2017

De Quinny is een longboard en hippe kinderwagen in één

Als hippe ouder wil je uiteraard niet met een saaie kinderwagen lopen. Je wilt iets tofs en het liefste zelfs iets sportiefs hebben. Laat Quinny dit nu net combineren met deze longboard en hippe kinderwagen in één.

Quinny: longboard en kinderwagen in een

Wanneer je als ouder aan de kinderen begint neem je een full time baan aan. Kinderen nemen namelijk je dag flink in beslag. Het kan in verloop van tijd voorkomen dat je niet meer aan je beweging toekomt omdat je voor de kleine moet zorgen.

Je kunt de tijd die je met je kind spendeert en jouw dagelijkse portie beweging echter combineren met de Quinny. Zo hebben jij én je kind een actieve en vermakelijke tocht.

Ideale vervanger

De Quinny is de ideale vervanger voor (saaie) standaard kinderwagens welke de volwassenen de beweging en je kind het plezier geeft. De Quinny onderscheidt met speciale trucks (het deel van het board waar de wielen aan vastzitten), extra grote wielen en een veiligheidsgordel.

Daarnaast is er ook een handrem aanwezig zodat je op elk gewenst moment kunt afremmen. Dit heb je wel allemaal nodig om je kleine alle veiligheid te garanderen. Daar blijft het immers allemaal om draaien. En om jezelf ook wat plezier te gunnen natuurlijk!

Haal de Quinny in huis

Een toffere kinderwagen dan deze kom je niet zo snel meer tegen. Ben jij dus helemaal om en moet je deze hebben? Bestel ‘m dan hier voor 599 euro plus negen euro verzendkosten. Een flink prijskaartje, maar dan heb je ook wat.

Nog meer toffe kinderwagens

Het kan natuurlijk zijn dat je de Quinny wel wilt hebben, maar dat longboarden niet voor je is weggelegd. In dit geval is er ook nog de KidRunner. Check hier hoe-ie precies werkt. Leve gadgets!

Reageer op artikel:
De Quinny is een longboard en hippe kinderwagen in één
Sluiten