R2-D2 is de ultieme Bluetooth speaker voor elke Star Wars fan

Star Wars blijft voor velen een nostalgisch stukje genot, ook nu Disney er tig films uit pompt. De personages zijn in de afgelopen decennia ronduit iconisch geworden. Niet alleen de menselijke acteurs, maar ook de talloze robots. Dan hebben we het natuurlijk vooral over R2-D2. De koddige robot speelt een grote rol in elke Star Wars film. Nu is hij ook een Bluetooth speaker!

R2-D2 Bluetooth Speakerphone

Sterker nog, volgens bedenker George Lucas gaat de Star Wars saga stiekem over C-3PO en R2-D2, niet over de Skywalkers. Hoe dan ook is de kleine robot het perfecte bronmateriaal voor merchandise. Van talloze shirts, truien en andere kleding tot werkende robots en gadgets. Het internet staat er vol mee! We schreven onlangs nog over deze briljante reisstekker-set.

Star Wars R2-D2 Bluetooth Speakerphone

Nu kunnen we weer een briljant hebbedingetje aan de collectie toevoegen. We zijn bij WANT groot fan van Bluetooth speakers. We hebben al vele exemplaren besproken, van speakers waarmee je biertjes kunt openen tot spotgoedkope exemplaren op AliExpress. Vandaag introduceren de Star Wars R2-D2 Bluetooth Speakerphone. Vanaf nu kun je de populaire robot gebruiken om naar je favoriete muziek te luisteren. Daar blijft het echter niet bij!

Star Wars R2-D2 Bluetooth Speakerphone

Geluiden uit de iconische films

Je kunt de speaker namelijk ook gebruiken om te bellen. Je voelt je meteen net Anakin, die in de films ook middels R2-D2 communiceert. Vrijwel elke Bluetooth speaker maakt doorgaans vrij saaie geluidjes om bijvoorbeeld aan te geven dat je verbinding hebt gemaakt. Dit product doet daar nog een schepje bovenop. De R2-D2 Speakerphone maakt iconische geluiden uit de film.

De speaker heeft een 700mAh batterij en kan middens een micro USB-kabeltje opgeladen worden. Een blauwe gloed aan de onderkant maakt het pakketje af. De kans is groot dat het vooral om een gimmick gaat. Als je gewoon een goede Bluetooth speaker wilt, dan kun je beter ons overzicht checken.

Voor de echte Star Wars-fans onder ons is dit echter waarschijnlijk het perfecte cadeautje. Voor 29,99 dollar kun je er al eentje krijgen, al komen daar nog wel verzendkosten bovenop. Check hier ons overzicht met nog meer toffe Star Wars gadgets!

Reageer op artikel:
R2-D2 is de ultieme Bluetooth speaker voor elke Star Wars fan
Sluiten