Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 30 sep 2016

Een R2-D2 french press: wakker worden met een glimlach én een kop koffie

Wat er in de ochtend altijd wel ingaat? Juist, een stomende bak koffie. Die moet je dan wel eerst zetten. Dat is met dit R2-D2 french press geen straf. Dit wil je toch hebben?

Ideaal voor cafeïne o’clock

Wij haten opstaan. Ons bed ligt in de ochtend altijd zo heerlijk dat je de wekker voor allerlei nare zaken uitmaakt als-ie je uit bed trommelt. Wat ons motiveert om met het goede been uit bed te stappen is de gedachte aan koffie. Zo staat het afgaan van de wekker gelijk aan cafeïne o’clock. Vooral als je je dagelijkse dosis ochtendkoffie kunt maken met de R2-D2 french press.

Het apparaat werkt simpel. Het enige dat jij hoeft te doen is kokend heet water en de koffie erin te mieteren. Vervolgens even laten trekken, pressen en klaar ben je. Maximaal vier koppen koffie zijn klaar voor gebruik. Heerlijk! We hebben het nu trouwens over de ochtend en thuis, maar dit apparaat zou ook tof zijn voor op werk. Je eigen koffie mee en je maakt je eigen bakken koffie op de leukste manier.

Reserveer die R2-D2 french press gauw

De french press wordt vanaf november verstuurd, echter kun je ‘m nu al pre-orderen. Dat doe je via deze website en kost je dan een goede 35 euro. Dat vinden wij niet zo duur voor een dergelijk uniek apparaat. Oh ja, de R2-D2 french press wordt enkel in de Verenigde Staten en Canada geleverd. Gelukkig kun je ‘m op deze manier alsnog naar Nederland krijgen. Te lui om zelf koffie te zetten, dan is deze wekker die ook meteen koffie zet iets voor jou.

Reageer op artikel:
Een R2-D2 french press: wakker worden met een glimlach én een kop koffie
Sluiten