Deze R2-D2 is de reisadapter uit je sci-fi dromen

Niks is vervelender dan na een lange reis eindelijk op je vakantiebestemming aan te komen, om vervolgens te ontdekken dat je geen reisadapter bij je hebt. Oftewel, je bijna lege smartphone kun je niet meer redden. Na lang zoeken vind je in een lokaal winkeltje een peperdure reisadapter. Want tja, als toerist hebben ze je gevangen in hun val. R2-D2 uit Star Wars komt je nu redden.

R2-D2 reisadapter: de gadget uit onze dromen

Als je toch zoveel geld aan een gadget gaat besteden, zorg dan dat het deze is. Maak kennis met de reisadapters der reisadapters. We schrijven geregeld over Star Wars gadgets, maar dit exemplaar spant toch echt de kroon. Deze R2-D2 bevat reisadapters voor veertig verschillende landen.

Is het de meest goedkope set die je zult vinden? Verre van. Sterker nog, dit is een van de meest lompe sets aan reisadapters die je tegen kunt komen. Het is dus niet de meest praktische toevoeging voor je reisarsenaal. Maar ja, de glimlach die op je gezicht komt wanneer je de robot uit je reiskoffer haalt, is onbetaalbaar.

R2-D2 Star Wars reisadapter

Prijzig cadeautje

Het in elkaar zetten van R2-D2 is bovendien een prettige bezigheid. Deze bijzondere reisadapter-set kost 42,00 dollar. Helaas is het product op het moment van schrijven enkel in een Amerikaanse webshop te koop. De kans is dus groot dat je fikse verzendkosten erbij op mag gaan tellen.

Gelukkig zijn er nog talloze andere Star Wars hebbedingetjes die je kunt bestellen. Check bijvoorbeeld dit lijstje, of raadpleeg ons uitgebreide AliExpress-dossier. Daarin komen geregeld gadgets uit de populaire sci-fi franchise voorbij. Voor de echte fans. Bewonder ook deze schitterende zelfgemaakte LEGO Millennium Falcon. Genieten!

Reageer op artikel:
Deze R2-D2 is de reisadapter uit je sci-fi dromen
Sluiten