Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 28 nov 2017

Met dit R2D2 koffiezetapparaat kom je zeker niet te laat voor The Last Jedi

Over minder dan twee weken gaat de Star Wars saga weer verder met The Last Jedi. Als echte fan ben je waarschijnlijk al begonnen, of ga je binnenkort beginnen, aan een marathon waarbij alle films weer (in de juiste chronologische volgorde) opnieuw bekeken worden. Omdat dit behoorlijk wat uren kijkplezier met zich meebrengt, zou het kunnen dat je misschien net niet even fit bent wanneer de nieuwe film eindelijk uitkomt. R2D2 helpt je echter een handje en zorgt als koffiezetapparaat ervoor dat je je nodige cafeïne-boost weer binnenkrijgt.

The Force is sterk met deze koffie

De meeste mensen drinken standaard ‘s ochtends een kopje koffie en als dit toch een terugkerend ritueel is, kun je het evengoed doen met een koffiezetapparaat dat je een glimlach bezorgt. Het R2D2 apparaat ziet eruit als een mini R2, waarvan je het “hoofd” los kunt halen. Om koffie te brouwen, vul je het robotje met je droge koffie en kokend water. Hierop gaat het C3PO maatje aan de slag met het brouwen en kun je in de tussentijd een happy dance doen. Als laatste stap filter je je verse koffie, door de pers naar beneden te drukken. Dan blijkt dat R2D2 ook meteen een schenkkan is, welke je koffie gretig in je Star Wars kopje giet.

R2D2 koffiezetapaaraat

R2D2 krachtiger dan ooit

Thinkgeek staat bekend om hun geeky producten van kleding tot gadgets en spullen voor in huis. Uiteraard is ook Star Wars hierin vertegenwoordigd. Vorig jaar kwam de site al met dit heerlijke R2D2 koffiezetapparaat, maar dit jaar is hij extra stevig geworden in een geheel metalen uitvoering. Het koffiezetapparaat is officieel gelicenseerde Star Wars merchandise en is een creatie van ThinkGeek zelf.

Je eigen koffie-robotje bestellen

Om R2D2 te bemachtigen moet je uiteraard naar de ThinkGeek website, waar je hem voor zo’n 25 euro kunt bemachtigen. Geen prijs natuurlijk voor je eigen R2D2 hulpje, welke je elke ochtend helpt wanneer je weer eens aan de dark side van je bed  bent wakker geworden.

Als je het kijken van Star Wars films niet genoeg voorbereiding vindt voor deel acht van de saga, kun je ook je skills oefenen met het spel Star Wars Battlefront 2. Hoewel het spel eigenlijk op papier indrukwekkender is dan in het echt, kun je toch alvast genieten van wat stormtrooper actie.

ThinkGeek

Reageer op artikel:
Met dit R2D2 koffiezetapparaat kom je zeker niet te laat voor The Last Jedi
Sluiten