Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 17 mrt 2015

Racefanaten opgelet! Dankzij Airbnb kun je op het F1-circuit van Maleisië een uil knappen

De Formule 1 is alweer in volle gang en de jonge Nederlands glorie Max Verstappen doet het helemaal niet slecht. We zijn dan ook trots op deze baas, maar daar willen we het voor nu niet over hebben. De race op het Sepang International Circuit (SIC), Maleisië, staat voor de deur en jij maakt kans om samen met drie vrienden op dit circuit te overnachten en de training, kwalificatie en de race te bekijken. Dankzij Airbnb!

Sepang International Circuit

Het appartement bevindt zich boven de scherpste bochten van het parcours dus reken er maar op dat je een spectaculair uitzicht hebt. Als de testrit op de eerste dag over is zullen jullie een nachtelijke tour over de racebaan krijgen. Een wekker voor de volgende dag hoef je niet te zetten, want reken er maar op dat de knallende motoren je wakker zullen maken. Na het ontbijt kijk je mee met alle pit-teams en kun je uiteraard ook deelnemen aan alle andere activiteiten die een F1-race met zich meebrengen. Denk aan het Carnaval, driften, karten op de X-track en afsluiten met een puik concert. Maar het hoogtepunt is uiteraard de officiële F1-race op de zondag. Zou Max Verstappen nu wel in de punten rijden?

Slapen

Wil jij kans maken op deze unieke ervaring? Laat dan voor maandag 23 maart op deze speciale actiepagina weten waarom jij graag op het Sepang Circuit een uil wilt knappen. Airbnb is overigens lekker bezig met hun campagne ‘A Night at’. Eerder kon je al een skilift op 2700 meter hoogte boeken, slapen in een vliegtuig of een nacht in de IKEA doorbrengen.

Reageer op artikel:
Racefanaten opgelet! Dankzij Airbnb kun je op het F1-circuit van Maleisië een uil knappen
Sluiten