Jelle van Es
Jelle van Es Games 10 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Win een racepakket voor de PlayStation 4 met de WANT Gaming Awards

In december is het altijd wat rustiger qua gamereleases. Een mooi moment voor ons om terug te blikken met de WANT Gaming Awards. De voorgaande jaren gaven we daarbij vele games en prijzen weg. En dat doen we dit jaar weer.

Alleen doen we het nu iets anders, zoals je hier kunt lezen. En nu hebben we een mooi racepakket voor de PlayStation 4, dat bestaat uit twee absolute must-haves.

Win Dirt 5 en F1 2020 voor de PlayStation 4

En dit PlayStation 4-racepakket is ons aangeboden door uitgever Koch Media, die dit jaar vele toffe games bracht, waaronder dus deze twee racetoppers. F1 2020 geeft je de mogelijkheid om het F1-raceseizoen te rijden zoals het eigenlijk bedoeld was. Op die manier kun je dus gaan racen op circuits als Zandvoort en Hanoi, die uiteindelijk zijn geschrapt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je eigen team op te starten en daarmee de competitie met de bestaande teams aan te gaan. Of rijdt het seizoen in de Formule 2. De review van de game lees je hier.

F1 2020
F1 2020 (Afbeelding: Codemasters)

Dirt 5 is een game die nog maar net is uitgekomen en helemaal draait om het rally racen. Maar dan wel met veel spektakel. De game is beschikbaar op de PlayStation 4, maar kent ook een upgrade naar de PlayStation 5, mocht je de luxe hebben dat je die al bezit. De review van de game lees je hier.

Dirt 5 playstation 4
Dirt 5 (Afbeelding: Codemasters)

Doe mee

En dit pakket kun je dus winnen. Wat je daarvoor moet doen is even onze Instagram-pagina gaan liken, voor het geval je dat nog niet hebt gedaan. Vervolgens vragen we je een mail te sturen naar [email protected] onder de vermelding van PlayStation 4-racepakket. Laat daarbij ook even weten wat jouw favoriete game van het jaar is en laat je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen. Wil je meer kans maken? Check ook deze prijsvragen

Win The Elder Scrolls Online Greymoor

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win een racepakket voor de PlayStation 4 met de WANT Gaming Awards
Sluiten