Gaming 18 feb 2019 Jelle van Es

Rainbow Six Siege: Burnt Horizon neemt je mee naar Australië

Afgelopen weekend was hij nog gratis te spelen: Rainbow Six Siege. Dit om te vieren dat het WK Rainbow Six Siege werd gehouden. Tijdens dat evenement werd ook de nieuwe content voor de game onthuld. Het gaat om Rainbow Six Siege: Burnt Horizon en die uitbreiding neemt je mee naar Australië.

Rainbow Six Siege: Burnt Horizon in Australië

Burnt Horizon is de eerste uitbreiding van het Rainbow Six Siege Year 4-contentplan. De uitbreiding brengt een nieuwe map en een tweetal Australische operators om mee aan de slag te gaan. Ten eerste heb je Gridlock, die je als aanvallende partij kunt gebruiken. Deze vrouwelijke operator kan een reeks aan vallen neerzetten genaamde Trax Stingers. Daarmee kun je verdedigers die in beweging zijn het leven zuur maken. Ze zorgen niet voor heel veel schade, maar wanneer de vallen afgaan, zorgen ze voor veel lawaai en weet je als aanvaller waar de vijand zich bevindt.

De verdedigende partij krijgt met Mozzie een nieuwe operator. Deze beschikt over de Pest Launcher en heeft de mogelijkheid om een drone van de tegenstander te vangen en zelf te gaan gebruiken. Op die manier weet jij als verdediger weer waar de aanvallers zich bevinden en kun je op die manier nog beter een val neerzetten om zo de winst naar je toe te trekken.

Rainbow Six Siege Burnt Horizon

Wanneer Mozzie een drone heeft overgenomen, wordt dat duidelijk weergegeven voor de verdedigers. De aanvallende partij ziet echter alleen maar op het led-lampje of de drone tot de aanvallers of de verdedigers behoort. Wanneer het lampje blauw oplicht, dan is hij overgenomen en moet je hem uitschakelen.

Het is nog niet helemaal bekend wanneer de nieuwe content verschijnt. De eerste week is het toegankelijk voor hen die de Year 4 pass in hun bezit hebben. Een week daarna kunnen de andere spelers de content vrijspelen.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Rainbow Six Siege: Burnt Horizon neemt je mee naar Australië
Sluiten