Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 13 februari 2019

Rainbow Six Siege is dit weekend gratis te spelen

Rainbow Six Siege is een game die in 2015 werd uitgebracht. In eerste instantie was de lancering wat rommelig en was het de vraag hoe de game het over de lange termijn zou gaan doen. Inmiddels zijn we vier jaar verder en is de game één van de grootste successen van de afgelopen jaren en worden er nog regelmatig updates voor uitgebracht. Ook wordt er op dit moment het WK van de game in Canada gehouden, waar de beste teams ter wereld het tegen elkaar opnemen. Heb je op één of andere manier de game nog nooit gespeeld? Dan is er nu een weekend lang de mogelijkheid om er mee los te gaan.

Rainbow Six Siege is gratis speelbaar

De game is zowel op de pc, PlayStation 4 als de Xbox One gratis speelbaar. Je kunt de game vanaf vanavond gaan downloaden en kunt dan vanaf 14 februari met de game aan de slag. Op de Xbox One kun je gelijk om 9 uur beginnen, terwijl de PlayStation 4- en pc-versies je vanaf respectievelijk 2 uur ‘s middags en 6 uur ‘s avonds kunt beginnen. De periode loopt tot en met 18 februari in de ochtend.

Rainbow Six Siege

Mocht de game helemaal je ding zijn? Dan kun je na afloop van de periode de game met een korting kopen die oploopt tot zo’n 70 procent. Ook is het zo dat je alle vooruitgang die je boekt meeneemt naar de uiteindelijke versie van de game die je koopt.

Tijdens de periode is alle beschikbare content beschikbaar. Dus ook de nieuwe content die onlangs werd toegevoegd met Operation Wind Bastion. Een overzicht van wat daar in zit, zie je hier onder.

Tot slot wordt dit weekend de nieuwe update onthuld tijdens het WK Rainbow Six Siege. Het gaat om Operation Burnt Horizon, die twee nieuwe operators en een nieuwe map toevoegt. Meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Rainbow Six Siege is dit weekend gratis te spelen
Sluiten