Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 nov 2019

Rainbow Six Siege komt met La Casa de Papel-evenement

La Casa de Papel is één van de populairste series op Netflix. En Rainbow Six Siege is een uitstekende game. En nu komen die twee elementen samen.

Uitgever Ubisoft heeft via een persbericht laten weten dat er vanaf vandaag een tijdelijk mini-event in de game beschikbaar is, die de twee merken samenbrengt. En vanaf morgen kun je de game ook tijdelijk gratis spelen.

Rainbow Six Siege ontmoet La Casa de Papel

Als je een fan bent van La Casa de Papel en nog nooit Rainbow Six Siege hebt gespeeld, dan moet je nog even een dag wachten. Van 21 tot en met 25 november is de game namelijk via een zogenaamd Free Weekend volledig gratis te spelen. En daarbij kun je aan de slag met alle beschikbare content van de game, dus ook het nieuwe in-game evenement. Dat laatste is overigens ook gewoon gratis voor spelers die de game al in hun bezit hebben.

De nieuwe gamemodus bevat iconische elementen uit La Casa de Papel, speelt zich af op de map Bank en focust zich op de bekende Hostage-modus. De gijzelaar is in dit geval echter gehuld in het beruchte rode pak en het iconische masker dat ook gedragen wordt door de overvallers en hun gevangenen in La Casa de Papel. Het La Casa de Papel in-game event introduceert tevens een iconisch outfit, bestaande uit een volledig rood pak en masker, voor Operators Vigil en Hibana. In totaal zijn er acht items verkrijgbaar, waaronder uniforms, hoofddeksels, wapenskins en charms. Deze bundels zijn verkrijgbaar voor 1680 R6 Credits.

Rainbow Six La Casa de Papel
Een voorbeeld van een nieuw outfit (Bron: Ubisoft)

Gedurende het event en het gratis wekend van 21 tot 25 november is Rainbow Six Siege met korting tot 70% verkrijgbaar, afhangend van platform en editie. Alle progressie die tijdens het gratis weekend is geboekt, nemen spelers die tot aanschaf overgaan uiteraard mee. Wil je meer weten over dit La Casa de Papel-evenement? Bezoek dan hier de speciale pagina. En voor meer over Rainbow Six Siege kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Rainbow Six Siege komt met La Casa de Papel-evenement
Sluiten