Speel topgame Rainbow Six Siege vanaf morgen gratis

Mocht je dit weekend nog geen goede plannen hebben, dan is het misschien een mooi moment om een keer aan de slag te gaan met Rainbow Six Siege. Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de game vanaf morgen tijdelijk gratis speelbaar is.

Dat is dus een mooie kant om de topgame te ontdekken wanneer je hem nog nooit eerder hebt gespeeld. Of om een vriend of vriendin te overtuigen om het nou echt een keer te proberen, zodat jullie samen de strijd aan kunnen gaan.

Rainbow Six Siege dit weekend gratis speelbaar

tijdens het gratis weekend kun je Rainbow Six Siege op elk platform waarop de game beschikbaar is gratis spelen. Dat is dus de pc, PlayStation 4 en de Xbox One. en alle content is dan beschikbaar. Dat betekent dat je toegang hebt tot alle maps, modi en de 20 originele Operators. Wanneer je na het weekend besluit dat de game daadwerkelijk de moeite waard is, dan kun je hem met een korting tot 75 procent aanschaffen. Bovendien neem je dan de voortgang die je hebt geboekt mee. Op die manier verlies je dus geen statistieken of andere dingen waar je tijdens het gratis weekend trots op bent geworden.

Rainbow Six Siege
De game is dit weekend gratis te spelen (Afbeelding: Ubisoft)

En als je dan Rainbow Six Siege blijft spelen, dan kun je je opmaken op nieuwe content die ons te wachten staat. Onlangs werd het eerste seizoen van het vijfde jaar van de game aangekondigd. Het gaat om Operation Void Edge. De content daarvan is reed beschikbaar op de testservers en wordt binnenkort uitgerold. De nieuwe content geeft je toegang tot twee nieuwe operators. Eentje voor het aanvallende en eentje voor het verdedigende team. Het gaat om Iana uit Nederland en Oryx uit Jordanië. Ook wordt de speelmap Oregon herontworpen en zijn er diverse gameplayverbeteringen die worden doorgevoerd. Dus trommel je vrienden op en ga straks los met de game.

Reageer op artikel:
Speel topgame Rainbow Six Siege vanaf morgen gratis
Sluiten