Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 17 aug 2020

Rainbow Six Siege: Shadow Legacy brengt Sam Fisher als Operator

Rainbow Six Siege is een game die inmiddels al vijf jaar lang flink aan het knallen is. De game werkt met zogenaamde jaren en bij elk jaar krijgen we een aantal seizoenen. Binnenkort begint het nieuwe seizoen met Operation Shadow Legacy.

Dit is het derde seizoen van het vijfde jaar dat we losgaan met Rainbow Six Siege. Zoals gewoonlijk brengt een nieuw seizoen zoals Operation Shadow Legacy veranderingen met zich mee. En daarbij zien we met Sam Fisher een bekende operator terugkeren.

Een beetje Splinter Cell in Rainbow Six Siege

Of er ooit nog een nieuwe Splinter Cell-game komt, dat is echt nog de vraag. Maar Ubisoft doet wel zijn best om het personage Sam Fisher in veel van zijn games te brengen. Eerder maakte hij nog deel uit van een speciale missie in de laatste Ghost Recon en nu kun je met hem aan de slag als een nieuwe operator. In de game gaan we hem kennen als Zero. Het is een aanvallende Operator en tegelijkertijd ook het enige nieuwe personage dat wordt toegevoegd. Normaal gesproken kun je aan de slag met twee nieuwe Operators. Eén voor de aanvallende en één voor de verdedigende partij.

Zero is in Rainbow Six Siege: Operation Shadow Legacy uitgerust met zijn nieuwe gadget, de Argus Launcher, een tweerichtings boorcamera. De camera’s die afgeschoten worden met de Argus Launcher doorboren zachte en versterkte muren, ramen en luiken en blijven plakken op elk oppervlak. Eenmaal in de camera kan Zero beide kanten van een muur bekijken. Elke camera is ook uitgerust met één laser die gebruikt kan worden om schade aan verdedigers aan te richten of gadgets te vernietigen. Daarnaast is Sam Fisher uitgerust met zijn herkenbare wapen, de SC3000K, en meleewapen: de Karambit.

Maar er is meer

Naast de toevoeging van Zero als Operator in Rainbow Six Siege: Operation Shadow Legacy krijgt de bestaande map Chalet een nieuw ontwerp, wordt er gebruik gemaakt van een nieuw pingsysteem, maken we kennis met Reinforcement Pool-systeem, de Hard Breach Charge secundaire gadget en de mogelijkheid om aan de slag te gaan met nieuwe vizieren. Het nieuwe seizoen wordt vandaag op de testservers gelanceerd en wordt dan later uitgebracht. Tot slot komt er van 27 augustus tot en met 4 september een zogenaamde Free Week-actie, waardoor je een week lang de game gratis kunt proberen. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina. Heb je hem nog niet? Scoor hem dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rainbow Six Siege: Shadow Legacy brengt Sam Fisher als Operator
Sluiten