Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 20 okt 2020

Rainbow Six Siege komt naar de Xbox Game Pass

Rainbow Six Siege is al heel wat jaartjes op de markt en is een indrukwekkend succes geworden. Zeker wanneer je bedenkt dat de lancering van de game wat moeizaam ging. En straks kunnen nog meer gamers van de game genieten.

Ubisoft en Microsoft hebben namelijk bekendgemaakt dat Rainbow Six Siege zijn weg gaat vinden naar de Xbox Game Pass. Daardoor kan iedereen met een actief abonnement de game gratis spelen.

Rainbow Six Siege op de Xbox Game Pass

Rainbow Six Siege is vanaf 22 oktober beschikbaar op de Xbox Game Pass. En het lijkt er op dat het geen tijdelijke actie gaat zijn, waarmee je hem een paar maanden kan spelen, maar waarschijnlijk voor altijd. Op zich logisch, want Ubisoft verdient behoorlijk wat geld met verschillende in-game aankopen. Wanneer je een bepaalde operator in de game wilt spelen, dan kun je hem kopen met in-game geld, maar je kunt het ook wat sneller voor elkaar krijgen door echt geld uit te geven. En hoe meer gamers de game ontdekken en leuk vinden, hoe groter de pot met geld voor Ubisoft wordt.

Rainbow Six Siege is een game die draait om twee teams. Je hebt de aanvallende en de verdedigende partij. Je wint door het andere team uit te schakelen, maar ook door een bepaald doel te voltooien of de tegenstander juist te dwarsbomen, zodat zij niet hun doel kunnen voltooien. Daarbij is goed samenwerken een must en is het belangrijk dat je goed begrijpt welke voor- en nadelen bepaalde operators hebben. De versie die in de Xbox Game Pass zit is overigens de basisgame, waardoor je heel wat in-game geld nodig hebt om iedereen vrij te spelen.

Ook op je smartphone

Doordat Rainbow Six Siege nu wordt toegevoegd op de Xbox Game Pass, is het tegelijkertijd ook mogelijk om de game te spelen op je Android-apparaat. Dat werkt vaak erg goed, maar of je dan de kleine details in de game gaat zien, dat is nog de vraag.

Reageer op artikel:
Rainbow Six Siege komt naar de Xbox Game Pass
Sluiten