Ilona Braam
Ilona Braam Cars 5 jan 2018

Deze Rambo Extreme Power Bike is alleen voor extreme durfals

Elektrische fietsen zijn niet alleen de wegen aan het veroveren maar ook ver van de gebaande wegen paden ze hun mannetje. Blijkbaar was het bestaande assortiment echter niet genoeg om de extreemste terreinen te kunnen veroveren en heeft Rambo Bikes op speciaal verzoek de R1000XP Extreme Power Bike ontwikkeld. Deze zogenaamde fat tire bike is een elektrische fiets die zijn kunsten op elke ondergrond kan tonen.

Dikke banden en trapondersteuning

De elektrische fiets valt niet voor niks onder de categorie fat tire bike en is ook uitgerust met 12 cm dikke banden. Hiermee kun je zowel hobbelige paadjes aan als besneeuwde ondergronden. Omdat het soms wat zwaarder kan zijn om zelf te trappelen, komt de bike met 9 niveaus aan trapondersteuning. Ook kun je er helemaal voor kiezen om even zelf niks te doen.

Rambo R1000XP Extreme Power Bike elektrische fiets

Elektrische fiets voor de extreme rijder

Rambo Bikes geeft aan dat de fiets is ontwikkeld voor de extreme rijder, die alleen met het beste genoegen neemt. Het bedrijf heeft kosten nog moeite gespaard om de meest extreme off road fat bike neer te zetten. Met de R100XP Extreme Power Bike krijg je dan ook een 1000 watt motor en een 48V 14.4Ah Panasonic batterij.

Rambo R1000XP

Tijd om op vakantie te gaan

Om dit beest van een fiets te bemachtigen, zul je er wel wat voor moeten neertellen. Hij staat op de Rambo Bikes site te koop voor 4.246 euro. Maar helaas wordt de fiets alleen verzonden naar adressen in Amerika of Canada. Het is misschien tijd om eindelijk eens één van deze twee landen te bezoeken als goed voornemen. Anders kun je even dit artikel bekijken om ervoor te zorgen dat je je bike ook naar Nederland krijgt.

Ook de Neematic elektrische fiets is bedoeld voor extreme prestaties. Deze fiets is echter wat minder robuust en kun je ook nog opvouwen. Je blijft met de dunnere banden helaas wel wat minder stabiel staan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rambo Bikes

Reageer op artikel:
Deze Rambo Extreme Power Bike is alleen voor extreme durfals
Sluiten