Voor de fanatieke gamer: de Razer Blade 15,6-inch gaming laptop

Wie er van houdt om te gamen, kan tegenwoordig dat op veel manieren doen. Als je voornamelijk thuis speelt, dan kun je losgaan met een console of een desktop pc. Ben je echter iemand die veel onderweg is, dan is een Nintendo Switch of een goede gaming laptop een goede keuze. In die laatste categorie heb je veel mogelijkheden. Wie het belangrijk vindt om enerzijds kracht te hebben en anderzijds geen enorm groot monster wil meeslepen, kan losgaan met de nieuwe 15,6-inch Razer Blade. Het is een gaming laptop die volgens de maker de kleinste is in zijn klasse.

De 15,6-inch Razer Blade als gaming laptop

De 15,6-inch Razer Blade gaming laptop met een 144 Hz beeldscherm op een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, waardoor hij in staat is om de game op een vloeiende manier op het beeldscerhm te krijgen. Heb jij liever een 4K-beeldscherm, dan is er een touchscherm optie waar je uit kunt kiezen tegen een meerprijs.

Razer Blade gaming laptop

De gaming laptop is verder behoorlijk dun: 0,66 inch. Op die manier is hij makkelijk in je tas te stoppen en ook goed te gebruiken als een laptop om op kantoor mee te werken. De 15,6-inch Razer Blade maakt gebruik van dampkamer-koeltechnieken in plaats van koeling via warmtepijpen, die je terugvindt in de meeste gaming laptops. De vacuümverpakte damp koelt niet alleen het CPU en GPU, maar voert ook warmte af die andere componenten van de laptop genereren.

Razer Blade gaming laptop

De Razer Blade beschikt over de nieuwe 8e generatie Intel Core i7-8750H en is verkrijgbaar met NVIDIA GeForce GTX 10-serie graphics. Voor het betere multitask-werk komt de Razer Blade met 16 GB van 2667MHz dual-channel systeemgeheugen en PCIe SSD-opslag met configuraties tot 512GB. Deze worden respectievelijk ondersteund tot maximaal 32 GB aan geheugen en maximaal 2 TB aan opslag.

Razer Blade gaming laptop

De Razer Blade gaming laptop moet volgende maand uitkomen en kent eigenlijk één nadeel: de prijs. Hij begint bij 1949 euro. Daar kun je dus heel wat Nintendo Switch-consoles van kopen.

Reageer op artikel:
Voor de fanatieke gamer: de Razer Blade 15,6-inch gaming laptop
Sluiten